Dragon Quest Treasures – Komt 9 december

Dragon Quest Treasures – Komt 9 december

Er komt een spin-off van Dragon Quest met Erik en Mia uit Dragon Quest XI in de hoofdrol!

Square Enix heeft aangekondigd dat het nieuwe RPG-schatzoekende avontuur DRAGON QUEST TREASURES op 9 december 2022 wereldwijd wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. DRAGON QUEST TREASURES is een gloednieuwe spin-off van de DRAGON QUEST-serie die de avonturen volgt van Erik en Mia, die oorspronkelijk verschenen in DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age.

video
play-rounded-fill

Over Dragon Quest Treasures

Spelers besturen Erik en Mia terwijl ze een schatzoekersparadijs vol eindeloos avontuur verkennen. Omdat de buit op de meest ontoegankelijke plaatsen verborgen kan zijn, moeten spelers een reeks goedbedoelende monsters inhuren en hun onderscheidende talenten op het gebied van schattenjacht gebruiken. Deze innemende dieren helpen spelers door uitgestrekte velden te racen, kliffen te beklimmen in een enkele sprong en over gapende afgronden te glijden. Ze zullen je zelfs ondersteunen in confrontaties met andere schatzoekers! Het verzamelen van schatten zal de waarde van de kluis van de speler vergroten, waardoor ze hun thuisbasis kunnen uitbreiden en hun leger van vriendelijke monsters kunnen opbouwen.

Op 9 december wordt DRAGON QUEST TREASURES uitgebracht op de Nintendo Switch.

Over Dragon Quest

DRAGON QUEST is een klassieke serie rollenspellen, ontwikkeld door Yuji Horii en gekoesterd door miljoenen in Japan en over de hele wereld. De originele DRAGON QUEST-game werd gelanceerd in 1986 en beleefde in 1989 zijn première in de VS als DRAGON WARRIOR. boeken, strips, merchandise en andere media. Het enorm succesvolle merk DRAGON QUEST, dat dit jaar zijn 36e jaar viert, heeft vele Guinness World Records, waaronder ‘Langstlopende Japanse RPG-serie’.

De makers en game-ontwerpers van de serie, Yuji Horii, Akira Toriyama (maker van Dragon Ball) en componist Koichi Sugiyama, hebben zowel nieuwkomers als ervaren fans lang geboeid, met elk nieuw item in het genre met aantrekkelijke esthetiek, meeslepende verhalen en boeiende muziek. Het meest recente deel, DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age, kreeg veel lovende kritieken, won de Metacritic Must-Play-gameprijs en werd gerangschikt als de “#2 beste switch-game van 2019” en de “#3 beste PS4-game van 2020.” Tot op heden heeft het wereldwijd meer dan 6,5 miljoen eenheden geleverd.

Over Square Enix, Inc.

Als onderdeel van de Square Enix-ondernemingsgroep creëert, publiceert, distribueert en licentiëert Square Enix, Inc. entertainmentmateriaal van het merk SQUARE ENIX®, EIDOS® en TAITO® in heel Amerika. Square Enix, Inc. maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van topontwikkelingsbedrijven, waaronder Crystal Dynamics® en Eidos MontréalTM. FINAL FANTASY®, waarvan wereldwijd meer dan 168 miljoen exemplaren zijn verkocht; DRAGON QUEST®, waarvan wereldwijd meer dan 84 miljoen stuks zijn verkocht; TOMB RAIDER®, dat wereldwijd meer dan 88 miljoen eenheden heeft verkocht; en de gerenommeerde SPACE INVADERS® maken allemaal deel uit van de Square Enix-ondernemingsgroep. Square Enix, Inc. is een volledige dochteronderneming van Square Enix Holdings Co., Ltd., gevestigd in de Verenigde Staten.

Ad