Dragon Quest X Offline – Gastpersonages, inhoud, betovering van herstel

Dragon Quest X Offline – Gastpersonages, inhoud, betovering van herstel

Square Enix heeft nieuwe details vrijgegeven over Dragon Quest X Offline. De nieuwste reeks informatie deelt meer details over de verschillende gastpersonages die de speler kunnen vergezellen op hun avontuur, waaronder twee die exclusief zullen deelnemen als onderdeel van een nieuwe originele aflevering exclusief voor Dragon Quest X Offline.

Het verklaart ook het eerder aangekondigde Spell of Restoration-systeem, waarmee spelers van Dragon Quest X Offline sterker kunnen beginnen als ze besluiten over te stappen naar de online versie van de game.

Dragon Quest X offline details

De gastpersonages die je tijdens je avontuur zullen ondersteunen

Je zult allerlei soorten personages tegenkomen op de plaatsen die je bezoekt, en soms help je ze een handje naarmate je verder komt in je avontuur. Sommige van die personages zullen je vergezellen als gastpersonages om hun problemen of problemen samen op te lossen.

Er verschijnen meer dan 10 gastpersonages in Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Offline. Elk zal het avontuur van de hoofdpersoon op verschillende manieren ondersteunen.

—Gastpersonages voegen zich bij het feest totdat ze hun bestemming hebben bereikt.
—Veel gastpersonages zullen zelfs deelnemen aan de strijd. Elk personage valt op zijn eigen manier aan, assisteert, enzovoort.

Een originele aflevering exclusief voor Dragon Quest X Offline

Dragon Quest X Offline bevat een originele aflevering die niet voorkomt in het verhaal van Dragon Quest X Online, met een nieuw personage. De originele aflevering speelt zich af op het Ogreed-continent van het verleden. Vergezeld door een jongere Himea en het nieuwe personage Garmy als gasten, gaan de hoofdpersoon en Elge op avontuur in de wereld van het verleden.

—Kid Himea en het nieuwe personage Garmy zullen als gasten deelnemen aan de strijd.
—Een gespreksscène tussen Elge en Himea zorgt voor een dieper begrip van hun diepste gedachten.

De personages die je zult ontmoeten in de Ogreed van het verleden

—Elge, de jonge opvolger van de “Purification Shipwright”
De zoon van de “Purification Shipwright” die boten maakt die op weg zijn naar het land van de Dark Lord. Hoewel hij nog maar 10 jaar oud is, is hij vastbesloten om zijn reis te beginnen als opvolger van het ‘Kunst van het Zuiveringsschip’.

— Himea, de jonge dochter van de elvenleider
De enige dochter van Yakul, de leider van de Elfen 500 jaar geleden. Ze is geïnteresseerd in een toekomst waarin kinderen het voortouw nemen en samenkomen, en besluit Elge te vergezellen op zijn reis.

—Garmy, het ogermeisje dat mensen haat
Een nieuw personage dat voor het eerst verschijnt in Dragon Quest X Offline. De dochter van Gamilgo, de leider van de Ogres 500 jaar geleden. Ze gelooft volledig in de strikte leer van haar vader en heeft een hekel aan mensen.

Verdere originele inhoud wacht op

In Dragon Quest X Offline zal een nieuwe zoektocht het verhaal vertellen van Fifi, een geniaal meisje dat een kandidaat zou zijn voor de toekomst van de Purification Shipwright. Het is een aflevering boordevol hoogtepunten, waaronder interacties tussen Fifi en haar feest.

—In het licht van de harde realiteit begint het zelfverklaarde genie Fifi zijn motivatie als kandidaat voor de Purification Shipwright te verliezen…

Begin vanaf Level 70 in Dragon Quest X Online met de ‘Spell of Restoration’

Als je het verhaal van Dragon Quest X Offline uitspeelt, ontgrendel je de mogelijkheid om de speciale ‘Spell of Restoration’ in de kerk te gebruiken. Door deze Spell of Restoration te gebruiken, kun je Dragon Quest X Online sterk starten. Zolang je een roeping kiest die in Dragon Quest X Offline verschijnt, begin je het verhaal met al je niveaus op 70.

  • Nadat je het spel hebt voltooid, ontvang je de spreuk van herstel in de kerk, dus noteer het met een foto, enz.
  • Nadat je vooraf de nodige procedures voor elk platform hebt voltooid, voer je de spreuk van herstel in-game in Dragon Quest X Online in.
  • Kies vanaf welke versie je het spel wilt starten. Je kunt versie 1 overslaan en het verhaal starten vanaf versie 2 of later als je wilt.
  • Je begint met alle niveaus op 70 voor toepasselijke roepingen. Als je Dragon Quest X Online al aan het spelen was, kun je een nieuw subkarakter beginnen vanaf level 70.
Ad