Dragon Quest X Offline – Online Data Transfer en andere functies gedetailleerd

Dragon Quest X Offline – Online Data Transfer en andere functies gedetailleerd

In 2022 lanceert Square Enix Dragon Quest X Offline, een offline versie van het MMORPG-item in de Dragon Quest-serie. In de aanloop naar de release van de game ging producer Takuma Shiraishi met Gamestalk zitten om verschillende vragen over de titel te beantwoorden.

Een van de interessantere onthullingen is dat Dragon Quest X Offline connectiviteit zal hebben met de online versie via een “gegevensoverdracht” -functie. Hierdoor kunnen spelers die de offline versie hebben voltooid de online versie op een hoger niveau starten door een speciaal item te gebruiken.

We plan to add data transfer from Dragon Quest X Offline to Dragon Quest X Online through a Spell of Restoration. After clearing the offline version of the game, you’ll get to use the Spell of Restoration. Doing so will allow you to start the online version with your job at level 70.

Terugkerende functies

Shiraishi bevestigde ook een paar andere terugkerende functies van de online versie van de game.

Personagecreatie en races

Het zal karaktercreatie hebben en je kunt elk ras kiezen bij het transmigreren, niet beperkt tot mensen. Je kunt ook wisselen naar man of vrouw. Het zal echter niet alle kapsels en kleuren hebben die beschikbaar zijn op de huidige Ver. 5.5 van het online spel.

Uiterlijk veranderen

Je kunt alles doen, van kleuren tot de functie Mijn coördinatie. Het bevat echter niet alles wat momenteel beschikbaar is in Ver. 5.5 van het online spel.

Labyrinth van magie en synthese van accessoires

Beide worden verwerkt in de offline versie. U kunt garanderen dat u accessoires van de Coin Boss krijgt en effecten selecteert tijdens het synthetiseren. Om deze reden hebben we het Lucky-effect echter weggelaten.

Vacaturewijzigingen

De hoofdrolspeler kan van baan veranderen, maar de personages van je bondgenoot zullen vaardigheden en parameters hebben geërfd die jij niet kunt veranderen. We zijn van plan om geavanceerde banen zoals Sages extra krachtig te maken.

Dragon Quest X Offline wordt op 26 februari gelanceerd voor Nintendo Switch