Dragon Quest X Offline – Wena Islands details

Dragon Quest X Offline – Wena Islands details

Square Enix heeft informatie vrijgegeven over Dragon Quest X Offline, gericht op de Wena-eilanden. We hebben details over veel landen, persoonlijkheden en meer.

Topografie

– De Wena-eilanden zijn een eilandengroep voor de kust van Astoltia met uitstekende stranden en natuurlijke schoonheid.

– Verschillende met bomen begroeide junglegebieden, zoals het tropische regenwoud en het oerwoud van Keracona, zijn te vinden op de noordelijke eilanden. Stranden zijn omzoomd met palmpalmen en het kristalblauwe water herbergt prachtige koraalriffen.

– Er zijn veel watervallen te vinden in en rond het Booneer-regenwoud in het noorden, waaronder de “Honesty Grand Falls” – “Nekojima” is een eiland dat alleen wordt bevolkt door katachtige wezens – Er wordt beweerd dat kattenmensen het begrijpen menselijke spraak die daar wonen.

De Watermensen, de Wetlings

– Een ras dat in volledige vrijheid gedijt op de prachtige eilanden van Wena. Het zijn gevoelige individuen die veel nadruk leggen op liefde en muziek. Door de vinnen op hun oren en rug kunnen ze sneller zwemmen dan andere rassen. De Wetlings hebben een unieke huwelijkstraditie waarbij de bruidegom de bruid een schelp geeft en de bruid antwoordt met een lied. Visminnende katten zijn niet het kopje thee van de Wetlings – misschien omdat ze afstammen van een ras dat vroeger in het water leefde. Het “Song of Blessing” wordt gezongen door de koningin van het Verinard-koninkrijk om het leven van de Wetlings in stand te houden.

Steden en dorpen

– Lane Village ligt op het zuidoostelijke eiland Wena; Julett Town ligt op het centrale eiland; Verinard Castle Town is gebouwd bovenop het water net buiten het noordwestelijke eiland en kan alleen worden bezocht per veerboot of trein – Lane Village: een klein dorp aan zee vol palmachtige bomen en kleurrijke bloemen; heeft een weeshuis ten noorden van de stad – Julett Town: een stad met stenen huizen; heeft een enorme windmolen op de bovenste verdieping en een groot strand

Je ontmoet een cast van personages

– Je ontmoet de koningin die de Wetlings leidt in de belangrijkste stad van de Wena-eilanden, Verinard Castle Town, naast Fuser, je partijlid die je aanvankelijk zult ontmoeten in Lane Village en Julett Town.

Fuser – Een jonge kerel die is grootgebracht in het weeshuis van Lane Village. Hij droomt ervan de wereld te verkennen en traint elke dag in het zwaard; nadat hij Somya heeft ontmoet, volgt hij de hoofdpersoon op hun zoektocht – Onderzoeker Kinner: een onderzoeker van de Verinard Royal Research Commission; heeft de neiging om dingen in kleine stappen uit te drukken – Prins Odis: een leergierige en ijverige prins die uitgesproken meningen heeft en niet altijd naar anderen luistert – Somya: een meisje uit Julett Town dat geen familie heeft. In haar geïsoleerde bestaan ​​heeft ze zich eenzaam gevoeld.

Prins Odis stelt veel vertrouwen in Caslan, een reizende waarzegger die beroemd is om haar buitengewone vaardigheden. Koningin Diore: Koningin van het Verinard-koninkrijk; via het “Song of Blessing” dat van generatie op generatie door de koninklijke lijn wordt doorgegeven, heeft ze het vermogen om het water te zegenen met hemelse bescherming.

In Japan wordt Dragon Quest X Offline deze zomer uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het is nog niet bekend wanneer de film in de Verenigde Staten wordt uitgebracht.