Dragon Quest XI – 5,5 miljoen exemplaren over meerdere platformen wereldwijd

Dragon Quest XI – 5,5 miljoen exemplaren over meerdere platformen wereldwijd

Square Enix publiceerde een persbericht waarin fans werden geïnformeerd dat de machtige Dragon Quest XI wereldwijd 5,5 miljoen exemplaren heeft omgezet.

Dat geldt voor alle platforms, PlayStation 4, Nintendo 3DS en de Nintendo Switch. Maar nog steeds een hele mijlpaal voor een JRPG.

video
play-rounded-fill

Over DRAGON QUEST® XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition

Klaar voor een groots avontuur vol memorabele personages, een betoverend verhaal en een klassieke RPG-gameplay die je onderweg kunt spelen?

Deze definitieve versie van de veelgeprezen game bevat dezelfde uitgebreide inhoud van het origineel, maar met karakter-specifieke verhalen, volledig georkestreerde veld- en vechtmuziek, en de mogelijkheid om te schakelen tussen niet alleen tussen HD en retro-geïnspireerde 16-bit beelden, maar ook Japans en Engels voice-track.

  • Perfect gebalanceerde turn-based gevechten en een indrukwekkend scala aan activiteiten terwijl je een enorme, prachtige wereld verkent
  • De optie voor volledig georkestreerde veld- en vechtmelodieën en de mogelijkheid om te wisselen tussen HD en retro-geïnspireerde 16-bits beelden.
  • Bonustekensverhalen opgenomen in de Definitieve Editie
  • Volg het uitgebreide verhaal van The Luminary gebrandmerkt als “Darkspawn” en stel een charismatische cast van loyale metgezellen samen wiens ontwerpen zijn geïnspireerd door de beroemde Akira Toriyama
  • Leg uw favoriete gameplay-momenten vast met de Fotomodus
Ad