Dragon Quest XI Channel S livestream vandaag met als gast Mr. Sakurai

Dragon Quest XI Channel S livestream vandaag met als gast Mr. Sakurai

Square Enix bevestigde vandaag dat het een speciale Japanse livestream voor de Nintendo Switch-versie van Dragon Quest XI heeft.

Dragon Quest XI Channel S

De livestream is getiteld Dragon Quest XI Channel S en vindt plaats van 26 september om 21:00 JST tot 27 september om 1:00 JST. Het eerste deel van de livestream zal de gerespecteerde Super Smash Bros-maker, Masahiro Sakurai, bevatten.

Het tweede deel zal verschillende Japanse stemacteurs van Dragon Quest XI S bevatten om het nieuwe spel en ook eerdere inzendingen in de Dragon Quest-franchise te bespreken.

Over DRAGON QUEST® XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition

Ga op een groots avontuur, gevuld met gedenkwaardige personages, een betoverend verhaal en klassieke RPG-gameplay in DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition op Nintendo Switch!

Neem de rol aan van de Luminary, een jonge man die afstamt van een legendarische held die in het verleden de krachten van de duisternis versloeg. Sluit je aan bij een cast van charismatische metgezellen en ga op een reis over de wereld om de wereld te redden van een onheilspellende dreiging.

Waag je door Erdrea op je zoektocht om het dreigende gevaar dat het rijk bedreigt te stoppen! Terwijl je reist tussen grote steden en diepe kerkers, verzamel je de hele groep avonturiers die loyaal zijn aan je zaak – van sluwe dieven, magische broers en zussen en zelfs reizende artiesten!

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitieve editie is gepland voor Switch wereldwijd op 27 september. Een demo is nu beschikbaar.