Dragon Quest XI S – Demo Update verhelpt crashes

Dragon Quest XI S – Demo Update verhelpt crashes

Na een week waarin spelers onverwachte crashes zijn tegengekomen tijdens het spelen van de Dragon Quest XI S-demo, heeft Square Enix een update uitgebracht om de crashes te verhelpen.

Crash Fix

De update is nu wereldwijd beschikbaar vanaf 29 augustus 2019. Spelers die na het downloaden van de patch nog steeds problemen ondervinden, wordt geadviseerd om te proberen “de microSD-geheugenkaart opnieuw te verwijderen en te plaatsen” en “de demo verwijderen en opnieuw installeren vanuit de eShop”.

Een Day One-patch wordt ook verwacht voor de volledige versie van het spel om dezelfde onverwachte crashes te verhelpen.

Over Dragon Quest XI S

DE DEFINITIEVE DRAGON QUEST XI-ERVARING

DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition bevat naast de uitgebreide inhoud van de originele game een reeks nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om te wisselen tussen HD en retro-geïnspireerde 16-bits beelden, side-quests waarmee je reist naar voorbij DRAGON QUEST-werelden, een nieuwe orkestrale soundtrack, extra personagespecifieke verhalen en meer!

DE GENRE-DEFINERENDE RPG-SERIE!

Ga op een groots avontuur, gevuld met gedenkwaardige personages, een betoverend verhaal en klassieke RPG-gameplay in DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition op Nintendo Switch!

Neem de rol aan van de Luminary, een jonge man die afstamt van een legendarische held die in het verleden de krachten van de duisternis versloeg. Sluit je aan bij een cast van charismatische metgezellen en ga op een reis over de wereld om de wereld te redden van een onheilspellende dreiging.