Dragon Quest XI S: Echoes Of An Elusive Age – Definitive Edition Accolades Trailer

Dragon Quest XI S: Echoes Of An Elusive Age – Definitive Edition Accolades Trailer

Veel lof werd al heel wat geprezen voor Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition op Nintendo Switch! Nintendo heeft een accolades trailer gepubliceerd om dit te vieren.

Lees wat critici zeggen over #DragonQuest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition!

video

Zeker weten definitive

De game lijkt zijn titel echt waar te maken, want de betekenis van een definitieve editie manifesteert zich perfect met deze versie. Het is bijna een maand geleden dat Dragon Quest XI S voet op de Nintendo Switch zette. Critici hebben alleen positieve dingen te zeggen over het epische RPG-avontuur op de Nintendo Switch.

Over Dragon Quest XI S: Echoes Of An Elusive Age – Definitieve editie

Jij bent de luminary, de gejaagde held die het land zal beschermen tegen vernietiging in de nieuwste RPG uit de iconische Dragon Quest-serie.

Met een ragtag-groep avonturiers ga je uitgebalanceerde, turn-based gevechten uit en ga je op zoek in het koninkrijk erdrea. Forge Gear, ontwikkel de vaardigheden van feestleden en wijzig hun outfits zonder Gear te veranderen in deze editie van de game!

Met deze versie kun je ook monsters op het veld berijden en aanvallen om ervaringspunten te verdienen, evenals wisselen tussen HD- of 16-bits beelden, symfonische of synth-muziek en Engelse of Japanse audio. Voltooi het verhaal met nieuwe karaktergerichte verhalen en reis naar voorbije Dragon Quest-werelden!

Ad