Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Demo Beschikbaar

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Demo Beschikbaar

Na een week geleden aangekondigd te zijn, is de demo voor Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop.

Deze demo brengt je voortgang naar de volledige versie van het spel en je kunt het volledige spel ook vooraf laden met een bestandsgrootte van 13,8 GB, klaar voor wanneer het wordt vrijgegeven.

Dragon Quest XI S-demo

Een gratis demo van DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition is nu beschikbaar. Sluit je aan bij de Luminary bij zijn eerste stappen om een ​​legendarische held te worden, voorbestemd om Erdrea te redden en dan je voortgang over te dragen naar het volledige spel! Je kunt het downloaden via de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of via deze pagina – log gewoon in en druk op de knop “Demo downloaden” om te beginnen!

Kan je niet wachten om te spelen? Je kunt DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition van Nintendo eShop vooraf bestellen op je Nintendo Switch-systeem of via de gamepagina.

Als je vooraf bestelt, kun je vooraf laden voordat de game wordt vrijgegeven en de gegevens van de game worden automatisch naar je Nintendo Switch gedownload. Dan, om middernacht op 27 september 2019, wordt de game ontgrendeld, zodat je meteen kunt beginnen!