Dragon Quest XI S – Eerste 20 minuten

Dragon Quest XI S – Eerste 20 minuten

Benieuwd of je in DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition op Nintendo Switch moet duiken? Dankzij ContraNetwork kun je nu een kijkje nemen in de eerste 20 minuten van de epische RPG van Square Enix.

video
play-rounded-fill

Over Dragon Quest XI S

Sluit je aan bij het verhaal van de Luminary, terwijl hij opstijgt uit zijn bescheiden opvoeding en zijn geboorterecht opeist als de held van Erdrea!

DE GENRE-DEFINERENDE RPG-SERIE WORDT NOG BETER!

Ga op een groots avontuur, gevuld met gedenkwaardige personages, een betoverend verhaal en klassieke RPG-gameplay in DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition op Nintendo Switch!

Neem de rol aan van de Luminary, een jonge man die afstamt van een legendarische held die in het verleden de krachten van de duisternis versloeg. Sluit je aan bij een cast van charismatische metgezellen en ga op een reis over de wereld om de wereld te redden van een onheilspellende dreiging.

AANGETROKKEN TOT HET LICHT

Waag je door Erdrea op je zoektocht om het dreigende gevaar dat het rijk bedreigt te stoppen! Terwijl je reist tussen grote steden en diepe kerkers, verzamel je de hele groep avonturiers die loyaal zijn aan je zaak – van sluwe dieven, magische broers en zussen en zelfs reizende artiesten!

EEN KLASSIEKE RPG, GEREDEFINEERD

DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition is geschikt voor zowel nieuwkomers in het genre als voor oude DRAGON QUEST-veteranen, en zit boordevol verfijningen van de klassieke RPG-formule.

Geniet van moderne wendingen op zijn iconische turn-based vechtsysteem, zoals het opzetten van unieke tactieken voor je feest en het aanpassen van de snelheid van de strijd, terwijl je een groot avontuur aangaat dat je meer dan 100 uur lang kan laten spelen!

DE DEFINITIEVE DRAGON QUEST XI-ERVARING

DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition bevat naast de uitgebreide inhoud van de originele game een reeks nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om te wisselen tussen HD en retro-geïnspireerde 16-bits beelden, side-quests waarmee je reist naar voorbij DRAGON QUEST-werelden, een nieuwe orkestrale soundtrack, extra personagespecifieke verhalen en meer!

Dragon Quest XI S demo

Vergeet niet dat de demo de eerste paar uur van het spel lang duurt en dat spelers hun voortgang zelfs naar de volledige versie kunnen overzetten! U kunt de demo nu gratis downloaden van de Switch eShop. Ondertussen wordt de volledige game uitgebracht op 27 september 2019.

Ad