Dragon Quest XI S krijgt een demo

Dragon Quest XI S krijgt een demo

Square Enix organiseerde een speciale livestream voor het Dragon Quest Summer Festival en onthulde meer details over de komende Dragon Quest XI S: Echoes of An Elusive Age – Definitive Edition.

Demo versie

Eerst werd een demo-versie van de game aangekondigd. Hoewel een releasedatum niet werd onthuld, bevestigde Square Enix dat spelers die de demo downloaden een aantal bonussen ontvangen, waaronder de volgende:

Een “Skill Seed” voor de volledige versie van Dragon Quest XI S on Switch

Een premium heldenkaart “The One Descended from Erdrick [S]” in de Switch-versie van Dragon Quest Rivals.

Dragon Quest X Wereld

Vervolgens bevestigde Square Enix ook dat de wereld van Dragon Quest X is toegevoegd aan Dragon Quest XI S. Dit is een onderdeel van de functie waarmee spelers de werelden van eerdere Dragon Quest-games kunnen bezoeken, overgenomen van de 3DS-versie van Dragon Quest XI.

Meer weetjes

Vervolgens kondigde Square Enix een speciaal kostuum aan voor het personage Erik. Dit kostuum uit de oneshot-manga met Erik, die op 21 augustus wordt uitgebracht. Het kan worden ingewisseld met een seriële code die bij ‘een bepaald boek’ wordt geleverd, maar er is niet bevestigd welk boek dat is.

Ten slotte onthulde Square Enix een nieuwe toevoeging aan de moeilijkheidsmodus “Draconian Quest”. De instelling “Super Shypox” bezorgt elk feest “Shypox” in plaats van alleen de held, waardoor het hele feest willekeurig wordt beschaamd en een beurt verliest.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition is gepland voor lancering op 27 september wereldwijd voor Switch.

Ad