Dragon Quest XI S voortgang – Pas op met wisselen van 2D naar 3D!

Dragon Quest XI S voortgang – Pas op met wisselen van 2D naar 3D!

Vanwege de manier waarop Dragon Quest XI S is ontwikkeld, is er een mogelijkheid dat je je voortgang kunt verliezen als je te vaak schakelt tussen 3D en 2D.

Wees gewaarschuwd voor 2D / 3D

Om dit te voorkomen tijdens het schakelen tussen 3D en 2D, moet je eerst het huidige hoofdstuk voltooien dat je afspeelt en het selecteren op het moment dat het verschijnt wanneer je op weg bent naar het volgende hoofdstuk.

Als je midden in een hoofdstuk opslaat, moet je de volgende keer dat je het spel speelt opnieuw beginnen.

Nu de grote waarschuwing: als u een eerder hoofdstuk kiest dan het huidige hoofdstuk, wordt het hele verhaal opnieuw ingesteld op dat hoofdstuk. Als voorbeeld zit je in hoofdstuk 4 van het verhaal en was je nieuwsgierig naar de 2D-modus, dus kies je het allereerste begin.

Je niveaus en inventaris gaan met je mee, maar dit lijkt het hele verhaal terug te zetten naar het begin, dus als je dit per ongeluk in je hoofdopslagbestand hebt gedaan, moet je het verhaal helemaal opnieuw spelen. Wanneer je probeert terug te schakelen naar 3D, is het enige hoofdstuk dat je beschikbaar hebt het begin en moet je de hoofdstukken opnieuw ontgrendelen door het verhaal te doorlopen.

Groot overzicht door Square Enix lijkt het … laten we hopen dat ze dit snel kunnen repareren.

Ad