Dragon Quest XIS – 2D Mode Gameplay

Dragon Quest XIS – 2D Mode Gameplay

Wil je in Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition duiken, maar ben je de moderne 3D-graphics beu? Dankzij GameSpot kun je nu zeven minuten kijken naar de 2D-modus van de game die wordt uitgevoerd op de Nintendo Switch hieronder.

video

Over Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition komt op 27 september 2019 op de Nintendo Switch.

GRATIS DEMO BESCHIKBAAR!

Een gratis demo van DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition is nu beschikbaar. Sluit je aan bij de Luminary bij zijn eerste stappen om een ​​legendarische held te worden, voorbestemd om Erdrea te redden en dan je voortgang over te dragen naar het volledige spel! Je kunt het downloaden van Nintendo eShop op je Nintendo Switch!

DE GENRE-DEFINERENDE RPG-SERIE WORDT NOG BETER!

Ga op een groots avontuur, gevuld met gedenkwaardige personages, een betoverend verhaal en klassieke RPG-gameplay in DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition op Nintendo Switch!

Neem de rol aan van de Luminary, een jonge man die afstamt van een legendarische held die in het verleden de krachten van de duisternis versloeg. Sluit je aan bij een cast van charismatische metgezellen en ga op een reis over de wereld om de wereld te redden van een onheilspellende dreiging.

AANGETROKKEN DOOR  HET LICHT

Waag je door Erdrea op je zoektocht om het dreigende gevaar dat het rijk bedreigt te stoppen! Terwijl je reist tussen grote steden en diepe kerkers, verzamel je de hele groep avonturiers die loyaal zijn aan je zaak – van sluwe dieven, magische broers en zussen en zelfs reizende artiesten!