Dragon’s Dogma Dark Arisen beschikbaar voor pre-order

Dragon’s Dogma Dark Arisen beschikbaar voor pre-order

Dragon’s Dogma: Dark Arisen komt pas volgende maand aan, maar je kunt het komende spel nu reserveren via de Nintendo Switch eShop.

video
play-rounded-fill

Om samen te vallen met deze aankondiging heeft Capcom een ​​nieuwe trailer onthuld. Dragon’s Dogma: Dark Arisen is oorspronkelijk in 2013 uitgebracht en komt op 23 april naar Nintendo’s nieuwste console.

Over Dragon’s Dogma Dark Arisen

De veelgeprezen actie-RPG Dragon’s Dogma: Dark Arisen combineert opwindende en diepe gevechten met de vrijheid om een ​​enorme open wereld te verkennen. Betreed de high-fantasy setting van Gransys, een land waar legendarische monsters zoals draken rondzwerven.

Kies uit drie verschillende starterklassen die banen worden genoemd en die u verder kunt ontwikkelen voor een totaal van negen unieke klassen. Gebruik het diepe vechtsysteem om verwoestende vaardigheden en magie te gebruiken om fabuleuze monsters te verslaan of erop te klimmen voor een persoonlijke en nabije aanval!

Als de Arisen word je op je avontuur vergezeld door aanhangers die bekend staan ​​als pionnen. Met dit unieke gameplay-systeem kun je je niet alleen laten vergezellen door maximaal drie van deze AI-metgezellen en profiteren van hun hulp tijdens gevechten en verkenningen, maar om pionnen online uit te wisselen met vrienden en andere spelers. Het uiterlijk van elke pion kan worden ontworpen met een gedetailleerd systeem voor het maken van tekens, zodat je je aangepaste begeleiders kunt delen met de community.

Alle eerder uitgebrachte betaalde DLC is inbegrepen, waardoor dit de ultieme versie van Dragon’s Dogma: Dark Arisen is.