Dragon’s Dogma: Dark Arisen gameplay footage

Dragon’s Dogma: Dark Arisen gameplay footage

De vlezige RPG Dragon’s Dogma: Dark Arisen maakt zijn weg naar de Nintendo Switch met dank aan het team van Capcom.

Sinds die aankondiging een onthullende trailer heeft gehad, maar geen echte gameplay-trailer op zich. Nou, men is voortgekomen uit de huidige versie van het spel op Capcom TV.

video
play-rounded-fill

Video credits; Dante Nintendo Switch World

Over Dragon’s Dogma: Dark Arisen

Dragon’s Dogma: Dark Arisen speelt zich af in een enorme open wereld en biedt een lonende actiegevechtenervaring. Spelers beginnen aan een episch avontuur in een rijke, levende wereld met drie AI-metgezellen, bekend als pionnen.

Deze partners vechten onafhankelijk, demonstreren dapperheid en bekwaamheid die ze hebben ontwikkeld op basis van eigenschappen die van elke speler zijn geleerd.

Kenmerken

  • Dynamische vechtervaring – Snijd de vier hoofden van een Hydra af, klim bovenop griffioenen en vecht in de lucht, of versla draken en andere wezens door hun zwakheden te achterhalen.
  • Ontzettend veel inhoud – Bevat alle eerder uitgebrachte DLC’s, pre-orderbonussen, exclusiviteit voor detailhandelaars en de Dark Arisen-uitbreidingsinhoud. Kenmerkt de hooggeprezen gevechtservaring en de rijke aanpassing, plus een reusachtig ondergronds koninkrijk om met angstaanjagende monsters te onderzoeken.
  • Customization-opties in overvloede – Negen verschillende roepingen voor spelers om uit te kiezen met verschillende vaardigheidsopties voor elk, pantser dat kan worden opgewaardeerd en verbeterd, plus pion-metgezellen die kunnen worden aangepast aan de door u gewenste gevechtsstijl.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen zal op 23 april worden uitgebracht.