Dragon’s Dogma: Dark Arisen vergeleken

Dragon’s Dogma: Dark Arisen vergeleken

Dragon’s Dogma: Dark Arisen raakt binnenkort de Nintendo Switch. Maar is deze nieuwe port gewoon een modderige puinhoop in tegenstelling tot de PS4-release of een uitstekende port?

Dankzij ContraNetwork kun je nu een vergelijking van beide versies naast elkaar krijgen.

video
play-rounded-fill

Het lijkt erop dat Capcom en het porting-team deze keer echt in het elleboogvet steken – omdat de Nintendo Switch-poort er bijna identiek uitziet als zijn PS4-tegenhanger en dat is op zijn zachts gezegd niet slecht.

Over Dragon’s Dogma: Dark Arisen

Dragon’s Dogma: Dark Arisen ontving positieve recensies. Op Metacritic scoorde de pc-versie 81/100, de Xbox 360-versie scoorde 77/100 en de PlayStation 3-versie scoorde 80/100.

IGN scoorde de pc-versie 8.9 / 10, noemde het een “grondig geweldige actie-RPG” en beweerde “het heeft een bijna perfecte vloeibaarheid en al het epische gevoel van de Xbox 360 / PS3-editie” en is een “geldig alternatief voor The Witcher 3 of Donkere zielen.

De veelgeprezen actie-RPG Dragon’s Dogma: Dark Arisen combineert opwindende en diepe gevechten met de vrijheid om een ​​enorme open wereld te verkennen. Betreed de high-fantasy setting van Gransys, een land waar legendarische monsters zoals draken rondzwerven.

Kies uit drie verschillende starterklassen die banen worden genoemd en die u verder kunt ontwikkelen voor een totaal van negen unieke klassen. Gebruik het diepe vechtsysteem om verwoestende vaardigheden en magie te gebruiken om fabuleuze monsters te verslaan of erop te klimmen voor een persoonlijke en nabije aanval!

Als de Arisen word je op je avontuur vergezeld door aanhangers die bekend staan ​​als pionnen. Met dit unieke gameplay-systeem kun je je niet alleen laten vergezellen door maximaal drie van deze AI-metgezellen en profiteren van hun hulp tijdens gevechten en verkenningen, maar om pionnen online uit te wisselen met vrienden en andere spelers. Het uiterlijk van elke pion kan worden ontworpen met een gedetailleerd systeem voor het maken van tekens, zodat je je aangepaste begeleiders kunt delen met de community.

Alle eerder uitgebrachte betaalde DLC is inbegrepen, waardoor dit de ultieme versie van Dragon’s Dogma: Dark Arisen is.

Ad