Drawn To Life: Two Realms – Eerste 19 minuten

Drawn To Life: Two Realms – Eerste 19 minuten

Zijn je creatieve sappen klaar om Drawn to Life: Two Realms op Nintendo Switch te spelen? U kunt nu de eerste 19 minuten bekijken.

Drawn To Life: Two Realms ziet spelers opnieuw hun eigen held creëren – om de werelden van zowel Raposa als de mensheid te redden!

video

Over Drawn To Life: Two Realms

De eigenzinnige Raposa en je getrokken held keren terug in Drawn to Life: Two Realms, het volgende deel in de geliefde franchise! Je neemt opnieuw de rol aan van de Schepper, ontsluit de mysterieuze verbinding tussen de twee werelden en creëert een held om ze allebei te redden!

  • Een gloednieuwe Creation Tool breidt de creatieve mogelijkheden uit met miljoenen kleuren, unieke stickers, sjablonen, nieuwe heldanimaties en een mix en match-look om je fantasie echt tot leven te brengen! Ontgrendel tijdens het spelen extra stickers om je unieke Hero-looks verder aan te passen en te bewaren via het nieuwe “Outfit-systeem”.
  • Het verhaal gaat verder! Nu Mike wakker is, wordt een nieuwe mensenwereld onthuld. Reis tussen de steden Raposa en Human om het mysterie van de schaduw te ontdekken en Mike en zijn vrienden te redden. De volledige cast van Raposa is terug, samen met gloednieuwe personages om mee te communiceren!
  • Gebruik het Book of Imagination om de geest binnen te komen en daag stadsmensen, vijanden en Raposa uit om conflicten op te lossen en de schaduw te verslaan. Gebruik en plaats tientallen uniek speelgoed om punten te scoren op basis van je eigen fantasierijke oplossingen. Bestuur je held en spring, draai en stamp je een weg door meer dan 100 unieke uitdagingen!
  • Een echte voortzetting van de serie, tot leven gebracht door veel van de oorspronkelijke ontwikkelaars. Geniet van meer dan 50 nieuwe muziektracks van de originele franchisecomponist, een weelderige 2D-wereld van de beroemde originele sprite-artiest en een vervolgverhaal gepresenteerd door de originele uitvoerend producent van Drawn to Life en Drawn to Life: The Next Chapter.

Drawn to Life: Two Realms is nu verkrijgbaar in de Switch eShop voor $ 7,99 USD (normale prijs $ 9,99 USD).