Drawn to Life: Two Realms komt 7 December

Drawn to Life: Two Realms komt 7 December

Het Taiwanese beoordelingsbord en een gelekte trailer hadden details onthuld over Drawn to Life: Two Realms.

Een nieuwe Drawn to Life-game lijkt in de maak voor Nintendo Switch. Fans van de serie zullen blij zijn te weten dat deze nieuwe titel inderdaad werkelijkheid wordt!

video
play-rounded-fill

505 Games heeft officieel bevestigd dat Drawn to Life: Two Realms op 7 december 2020 in de Switch eShop zou verschijnen.

Over Drawn to Life Two Realms

De eigenzinnige Raposa en je getrokken held keren terug in Drawn to Life: Two Realms, het volgende deel in de geliefde franchise! Je neemt opnieuw de rol aan van de Schepper, ontsluit de mysterieuze verbinding tussen de twee werelden en creëert een held om ze allebei te redden!

Een gloednieuwe Creation Tool breidt de creatieve mogelijkheden uit met miljoenen kleuren, unieke stickers, sjablonen en nieuwe heldanimaties. Ontgrendel extra stickers om je unieke Hero-looks verder aan te passen en te bewaren via het nieuwe “Outfit-systeem”.

Het verhaal gaat verder! Nu Mike wakker is, wordt een nieuwe mensenwereld onthuld. Reis tussen de steden Raposa en Human om het mysterie van de schaduw te ontdekken en Mike en zijn vrienden te redden. De volledige cast van Raposa keert terug, samen met gloednieuwe personages om mee te communiceren!

Gebruik het Book of Imagination om de geest binnen te dringen en daag stadsmensen, vijanden en Raposa uit om conflicten op te lossen en de schaduw te verslaan. Gebruik en plaats tientallen uniek speelgoed om punten te scoren op basis van je eigen fantasierijke oplossingen. Bestuur je held en spring, draai en stamp je een weg door meer dan 100 unieke uitdagingen!

Een echte voortzetting van de serie, tot leven gebracht door veel van de oorspronkelijke ontwikkelaars. Geniet van meer dan 50 nieuwe muziektracks van de originele franchisecomponist, een weelderige 2D-wereld van de beroemde originele sprite-artiest en een vervolgverhaal gepresenteerd door de originele uitvoerend producent van Drawn to Life, en Drawn to Life: The Next Chapter.