Dream Daddy: A Dad Dating Simulator – Eerste 10 minuten

Dream Daddy: A Dad Dating Simulator – Eerste 10 minuten

Vraag je jezelf af of je jouw innerlijke dorst kunt bevredigen met Dream Daddy: A Dad Dating Simulator op Nintendo Switch? ContraNetwork, heeft de nodige inkijk voor deze visuele romanavontuur.

video
play-rounded-fill

Maak je eigen aangepaste vader en begin met een paar mogelijk dubieuze relaties met andere vaders in je nieuwe buurt … ja het is een beetje een raar spel …

Over Dream Daddy: A Dad Dating Simulator

Dream Daddy: A Dad Dating Simulator is een spel waarin je speelt als een vader en je doel is om andere hete vaders te ontmoeten en te romantiseren.

Deze game bevat Dream Daddy: Dadrector’s Cut. Het bevat cut-content, nieuwe sidequests, de mogelijkheid om minigames die je tijdens het spel hebt ontdekt opnieuw af te spelen en een gloednieuw minigame voor je plezier!

Jij en je dochter zijn net naar het slaperige kustplaatsje Maple Bay verhuisd om te ontdekken dat iedereen in jouw buurt een enkele, dateable papa is! Ga je uit met Teacher Dad? Goth Dad? Slechte vader? Of een van de andere coole vaders in deze game? Met verschillende paden en eindes hoopt Dream Daddy: A Dad Dating Simulator de meest geanticipeerde game voor papa’s jaar te worden.

Dream Daddy: een Dad Dating Simulator is nu verkrijgbaar via de Nintendo Switch eShop voor $ 14,99 USD.