Dredge Updates: Verbeterde navigatie, serene fotografie en aanpassingsopties

Dredge Updates: Verbeterde navigatie, serene fotografie en aanpassingsopties

Samenvatting:

Dredge, het meeslepende visavontuur van Team17 en Black Salt Games, blijft zich ontwikkelen met spannende updates en downloadbare content. We verdiepen ons in de aankomende functies, waaronder uitgebreide in-game kaartfunctionaliteit, serene fotografiemodus, bootaanpassingen en een betaald downloadbaar contentpakket waarin de raadselachtige Ironhaven Corporation wordt geïntroduceerd. Ga met ons mee terwijl we de opwindende wereld van Dredge verkennen, waar nieuwe horizonten wachten op zowel sportvissers als degenen die graag de geheimen onder de oppervlakte willen ontdekken.


Over Dredge-updates

Welkom in de wereld van Dredge, het boeiende visavontuur dat zijn horizon blijft verbreden. Dredge is ontwikkeld door Team17 en Black Salt Games en biedt een unieke mix van verkenning, vissen en mysterie. In dit artikel gaan we dieper in op de opwindende updates en downloadbare content die je game-ervaring zullen verbeteren. Maak je klaar om over de open zee te navigeren, verbluffende foto’s te maken, je boot aan te passen en de waarheid achter de raadselachtige Ironhaven Corporation te ontdekken. Laten we samen aan deze spannende reis beginnen.

Gratis updates

Kaartmarkeringen (Q2 2023)

Een van de meest gevraagde functies van de Dredge-community is uitgebreide functionaliteit voor de in-game map. We zijn verheugd aan te kondigen dat onze eerste gratis update, die in mei uitkomt, kaartmarkeringen zal introduceren. Deze markeringen, vertegenwoordigd door pictogrammen in verschillende kleuren, maken een effectievere navigatie tussen verschillende nuttige punten mogelijk. Van verborgen gevaren tot intrigerende scheepswrakken en mysterieuze locaties, de kaartmarkeringen zullen een revolutie teweegbrengen in de manier waarop je de uitgestrekte wereld van Dredge verkent. Bovendien bevat deze update verschillende fixes en balansveranderingen, waardoor een soepelere en meer meeslepende gameplay-ervaring wordt gegarandeerd.

Fotomodus en Wildlife (Q2 2023)

In de tweede update, gepland voor het tweede kwartaal van 2023, introduceren we twee opwindende nieuwe modi om je Dredge-ervaring te verbeteren. De eerste is de langverwachte fotomodus, waarmee spelers adembenemende momenten in het spel kunnen vastleggen. Maar we gaan een stap verder. In plaats van een eenvoudige menuoptie introduceren we een nieuw in-game personage dat je zal begeleiden bij het ontgrendelen van de cameramogelijkheden en aanwijzingen zal geven over waar je boeiende zeedieren kunt vinden als onderwerpen voor je fotografie. Maak je klaar om je ontzagwekkende vangsten te delen, of het nu gaat om de sierlijke beweging van majestueuze walvissen of de ontzagwekkende aanwezigheid van mysterieuze zeedieren. Met de integratie van PlayStation’s mogelijkheid om screenshots te delen, hebben je fotografische talenten een platform om te schitteren.

Bootpunt (Q3 2023)

Onze derde gratis update, gepland voor het derde kwartaal van 2023, introduceert bootaanpassingen in de vorm van verfschema’s en vlaggen. Terwijl je de pittoreske kustlijnen en de serene baaien van Dredge verkent, heb je de mogelijkheid om nieuwe verfschema’s en vlaggen te ontgrendelen om je vissersvaartuig echt uniek te maken. Personaliseer uw boot om uw stijl te weerspiegelen en op te vallen tussen medevissers. Houd ons in de gaten voor meer informatie over deze opwindende updates terwijl we verder gaan in het jaar.

Betaalde downloadbare content (4e kwartaal 2023)

Naarmate het jaar vordert, hebben we nog meer in petto voor toegewijde Dredge-fans. In het vierde kwartaal van 2023 brengen we een betaald en volledig optioneel downloadbaar contentpakket uit rond de mysterieuze Ironhaven Corporation. Deze raadselachtige organisatie probeert een innovatieve booroperatie op te zetten in de Dredge-regio, met als doel steden en bevolkingsgroepen nieuw leven in te blazen. Hun ware bedoelingen blijven echter in het geheim gehuld. Terwijl je essentiële materialen verzamelt, nieuwe gebouwen bouwt, biomaterie gebruikt om het booreiland van brandstof te voorzien en nieuwe personages ontmoet, zul je geleidelijk de waarheid achter de potentieel snode operaties van de Ironhaven Corporation ontdekken. Deze intrigerende uitbreiding belooft nieuwe vissen om te vangen, nieuwe uitrusting om te maken en een spannende verhaallijn die je op het puntje van je stoel houdt.

Conclusie

De steeds groter wordende wereld van Dredge blijft spelers boeien met zijn meeslepende gameplay en verleidelijke updates. Van verbeterde navigatie via kaartmarkeringen tot de rustige schoonheid van de fotografiemodus, deze gratis updates zorgen voor een nog rijkere ervaring. Bovendien duikt het betaalde downloadbare contentpakket dieper in de raadselachtige Ironhaven Corporation, waardoor spelers een aangrijpend verhaal kunnen ontrafelen terwijl ze nieuwe gameplay-elementen ontdekken. Of je nu een doorgewinterde visser bent of nieuw in de viswereld, Dredge biedt voor elk wat wils.

Dompel jezelf onder in de adembenemende omgevingen, zeil op je vissersboot en begin aan een reis vol spanning, mysterie en ontdekking. Met de introductie van kaartmarkeringen in de komende update, wordt navigeren in de uitgestrekte wereld van Dredge intuïtiever dan ooit tevoren. Identificeer en lokaliseer gemakkelijk gevaren, scheepswrakken en verborgen schatten met behulp van kleurrijke pictogrammen op de kaart. Plan naadloos uw route, breng nieuwe gebieden in kaart en haal het meeste uit uw visexpedities.

Maar Dredge gaat niet alleen over vissen. In de tweede update kun je met de langverwachte fotomodus een echte virtuele fotograaf worden. Leg de ontzagwekkende schoonheid van het zeeleven vast terwijl je de diepten van de oceaan verkent. Onder begeleiding van een in-game personage ontgrendel je je cameravaardigheden en ontvang je waardevolle tips over waar je de meest betoverende onderwerpen voor je foto’s kunt vinden. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je je verbluffende opnamen deelt met de gamingcommunity, dankzij de PlayStation-functie voor het delen van screenshots.

Enthousiastelingen van maatwerk zullen blij zijn met de derde update, die Boat Point introduceert. Ontketen uw artistieke kant door uw vissersvaartuig te personaliseren met unieke kleurenschema’s en vlaggen. Val op tussen je medevissers terwijl je in stijl langs de kustlijnen en baaien van Dredge navigeert. Ontgrendel nieuwe ontwerpen en maak van uw boot een echte weerspiegeling van uw persoonlijkheid.

De opwinding houdt daar niet op. In het laatste kwartaal van 2023 zal Dredge zijn betaalde downloadbare contentpakket onthullen, met daarin de mysterieuze Ironhaven Corporation. Deze intrigerende uitbreiding neemt je dieper mee in de boeiende verhaallijn van Dredge, terwijl je de waarheid ontdekt achter de ambitieuze booroperatie van het bedrijf. Verzamel materialen, bouw gebouwen en gebruik biomaterie om het booreiland van brandstof te voorzien, terwijl je nieuwe personages ontmoet en spannende uitdagingen aangaat. Elke stap brengt je dichter bij het ontrafelen van het raadsel rond de Ironhaven Corporation.

Veelgestelde vragen
 • V1: Wanneer wordt de update voor kaartmarkeringen vrijgegeven?
  • A1: De update voor kaartmarkeringen staat gepland voor mei als onderdeel van de eerste gratis update voor Dredge.
 • V2: Kan ik nog steeds vissen in de passieve modus?
  • A2: Absoluut! De passieve modus is geschikt voor spelers die de voorkeur geven aan een meer ontspannen ervaring. In deze modus zijn de monsters die gewoonlijk vissersboten aanvallen niet langer agressief, zodat jij je kunt concentreren op het vissen en genieten van de serene omgeving.
 • V3: Hoe kan ik mijn opnamen delen met de Fotomodus?
  • A3: Dredge’s fotomodus is naadloos geïntegreerd met PlayStation’s mogelijkheid om screenshots te delen. Leg gewoon die adembenemende momenten, majestueuze walvissen of intrigerende zeedieren vast en deel ze met je vrienden en de gamecommunity.
 • V4: Zijn er beperkingen voor bootaanpassingen in Boat Point?
  • A4: Boat Point biedt een scala aan opwindende aanpassingsopties, waaronder verfschema’s en vlaggen. Ontgrendel nieuwe ontwerpen terwijl je de kustlijnen en baaien van Dredge verkent. Er zijn geen beperkingen aan het aantal aanpassingen dat u kunt toepassen, dus laat uw fantasie de vrije loop!
 • V5: Wat kan ik verwachten van de betaalde downloadbare content met de Ironhaven Corporation?
  • A5: De betaalde DLC introduceert een geheel optionele uitbreiding van het spel, waarin de mysterieuze Ironhaven Corporation centraal staat. Ga op in een spannende verhaallijn terwijl je materialen verzamelt, gebouwen bouwt, nieuwe uitrusting maakt en de waarheid achter hun operaties ontdekt. Bereid je voor om nieuwe vissen te vangen, nieuwe personages te ontmoeten en op een boeiend avontuur te gaan.