Duck Game komt begin Mei

Duck Game komt begin Mei

Adult Swim Games en Landon Podbielski hebben de releasedatum bekendgemaakt voor hun multiplayer game Duck Game.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Duck Game

Adult Swim Games en onafhankelijke ontwikkelaar Landon Podbielski hebben onthuld dat de hilarische multiplayer-actiegame Duck Game op Nintendo Switch ™ wordt geïntroduceerd via de Nintendo eShop op 2 mei 2019.

De Nintendo Switch-versie van Duck Game is ontwikkeld in samenwerking met Armature Studios voor een volledig geoptimaliseerde en bevredigende versie van de razend populaire indie-lieveling.

Toekomst

Welkom in de toekomst – het jaar 1984 – een nachtmerrieachtig tijdperk van kleurrijk gepixeleerde afbeeldingen waarin eenden in een hectische oorlog terwille van de glorie verjagen. Win de menigte en verzamel een volgeling door je gevederde vrienden te beschieten met vuurwapens, mind control-stralen, magneetwapens, saxofoons en verschillende andere dingen die geen wapens zouden moeten zijn, maar nu zijn! Duck Game benadrukt net zo veel slimme tactieken en strategieën als ruwe vaardigheden en reflexen.

Het is één hit en je bent geroosterd, dus zorg ervoor dat je niet knippert.

Speel alleen of met maximaal twee of vier spelers in lokale en online multiplayer. Er zijn meer dan vijftig chaotische levels en vijftig belachelijke wapens te ontdekken. Je kunt zelfs je eigen wilde Duck Game-podia maken met een eenvoudig te gebruiken niveaubewerking met ondersteuning voor touchscreens.