Duik in Shinsekai: Into The Depths

Duik in Shinsekai: Into The Depths

Tijdens de Nintendo Direct Mini leverde Capcom een ​​verrassende schaduw-drop. Het bedrijf onthulde dat Shinsekai: Into the Depths te koop was voor $ 19,99 USD.

In de game ontsnappen spelers de oceaan in als de laatste overlevende mens op aarde – op de vlucht voor een dodelijke ijstijd!

video

Over Shinsekai: Into The Depths

Shinsekai: Into the Depths dompelt spelers onder in de eenzame strijd van de laatst overgebleven mens terwijl ze steeds dieper wegzinken in een onontdekte, waterwereld.

Om te ontsnappen aan een snel naderende ijstijd, moeten spelers grondstoffen verzamelen, hun uitrusting upgraden en nieuwe items maken die nodig zijn om dieper de afgrond in te gaan. Duikers moeten hun zuurstof- en drukniveaus nauwlettend in de gaten houden terwijl ze deze betoverende wereld verkennen en de geheimen ontdekken die zich in de mysterieuze ruïnes bevinden.

Het ontwikkelingsteam heeft een indie-ontwikkelingsaanpak gekozen om Shinsekai: Into the Depths te creëren om spelers een unieke en meeslepende nieuwe spelervaring te bieden. Om de onderwateratmosfeer te verbeteren, hebben de ontwikkelaars van Capcom Japan muziek en geluidseffecten opnieuw opgenomen die via ondergedompelde luidsprekers werden afgespeeld om een ​​extra niveau van onderwaterrealisme te creëren.

Nieuwe functies

Shinsekai: Into the Depths introduceert verschillende nieuwe functies met zijn release op Nintendo Switch, waaronder de geheel nieuwe “Another Dive” tijduitdagingsmodus met twee moeilijkheidsgraden, naast de nieuwe “Jukebox-modus”. In ‘Another Dive’ moeten spelers zo snel mogelijk afdalen door een gevaarlijk doolhof om een ​​nieuwe monsterlijke dreiging het hoofd te bieden.

Na het voltooien van “Another Dive”, kunnen degenen die hun moed echt willen testen ook de Hardcore-modus trotseren, die meer druk toevoegt door de speler in een antiek duikpak te plaatsen en nog minder middelen biedt. Audiofielen kunnen de actie even onderbreken om de nieuwe “Jukebox-modus” te verkennen, waarmee spelers op elk moment naar hun favoriete achtergrondmuziek kunnen luisteren en kunnen sleutelen aan een verscheidenheid aan audiofilters, zoals muziekdiepte.

Ad