Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour komt op 23 juni

Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour komt op 23 juni

Gearbox Publishing heeft bevestigd dat Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour op 23 juni 2020 de Nintendo Switch eShop zal bereiken voor $ 9,99 USD (speciale pre-aankoopprijs)

Deze geremasterde versie van de klassieke titel uit 1996 bevat een nieuwe aflevering, nieuw wapen, nieuwe muziek en nog veel meer met een laagje HD-lak!

video
play-rounded-fill

Is that a Duke in your pocket, or are you just happy to see me?

Frag alsof het 1996 is – dit keer met nog meer konten om te trappen! Sluit je aan bij ‘s werelds grootste actieheld in Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour terwijl hij de aarde opnieuw redt en babes over de hele wereld redt.

Baan je een weg door hordes lelijke aliens in vier klassieke Duke Nukem 3D-afleveringen. Een geheel nieuwe vijfde aflevering van de oorspronkelijke ontwerpers van de game bevat een nieuw wapen, nieuwe muziek van de originele componist van de game en geheel nieuwe regels van de originele stem van Duke.

  • Verbeterde switch: leer Duke kennen met gyroscopische richtondersteuning, bewegingsbesturing en HD Rumble, alleen op Nintendo Switch ™
  • Co-op campagne: geniet van de volledige campagne met maximaal acht (!) spelers in ad-hoc multiplayer of met Nintendo Switch Online
  • Dukematch: Frag je vrienden in Duke’s versie van klassieke deathmatch, speelbaar met maximaal acht spelers via ad hoc multiplayer of met Nintendo Switch Online
  • Nieuwe aflevering: gemaakt door de oorspronkelijke ontwerpers van de aflevering, Allen Blum III en Richard “Levelord®” Gray!
  • Nieuw wapen: Duke Nukem roostert buitenaardse wezens met de verbrandingsoven
  • Nieuwe Duke Voiceover: geniet van kleurrijke nieuwe Duke-talks naast hifi-opnames van de originele stemacteur van Duke Nukem, Jon St. John!
  • Nieuwe muziek: de score voor aflevering 5 is gemaakt door Duke’s auteur van themaliedjes en de originele componist van het spel, Lee Jackson!
  • Geremasterd: speel met de originele look uit 1996 of geniet van een geremasterde look in True 3D met een hogere natuurgetrouwheid en framerate
Ad