Dungeon Defenders: Awakened – Komt later in 2021

Dungeon Defenders: Awakened – Komt later in 2021

Ontwikkelaar Chromatic Games heeft een update gedeeld over de releasedatum voor Dungeon Defenders: Awakened voor Nintendo Switch.

Dungeon Defenders: Awakened was oorspronkelijk gepland om vorig jaar samen met de pc-versie van de game te lanceren, maar deze plannen zijn uiteindelijk niet uitgekomen.

In plaats daarvan heeft Chromatic Games nu gedeeld dat de game later dit jaar op Switch wordt gelanceerd, hoewel er geen specifieke maand of datum is gedeeld.

video
play-rounded-fill

Over Dungeon Defenders: Awakened

Dat klopt, het is terug! De Dungeon Defenders-franchise maakt eindelijk zijn glorieuze terugkeer met Dungeon Defenders: Awakened from Chromatic Games.

Dungeon Defenders: Awakened is een coöperatieve actie-RPG / Tower Defense-game die buit, leveling, pets en personage-aanpassing toevoegt aan een legendarische coöp-ervaring voor vier spelers.

Het verleden is veranderd! Kies je held en bouw een epische verdediging om hordes vijanden te verslaan terwijl je in de strijd springt om Etheria te beschermen. Werk samen met maximaal vier spelers terwijl je een level omhoog gaat, legendarische buit claimt en het opneemt tegen de legers van vijanden die op je wachten!

Belangrijkste kenmerken

  • Bescherm je Eternia-kristal! – Beheers de schildknaap, de jager, de leerling en de monnik om honderden volgelingen te verslaan die uit zijn op chaos! Bouw en gebruik je arsenaal aan blokkades, torens, vallen en aura’s om de Eternia Crystals veilig te houden. De enige vereiste is om te winnen, maar het is aan jou om te kiezen hoe!
  • Feestje – Etheria verdedigen is beter met vrienden! Breng drie van je vrienden online om samen met jou de strijd aan te gaan!
  • Laat het buit regenen – Verzamel een overvloed aan buit terwijl je golven vijanden die naderen, afweren! Zwaarden, kruisbogen, staven, polearmen, bijlen, granaatwerpers, straalzwaarden en nog veel meer liggen voor het oprapen.
  • Aanpassen Aanpassen Aanpassen – Alles over Dungeon Defenders: Awakened wordt door jou gekozen. De uitrusting die je gebruikt, de manier waarop je held eruitziet, waar je je verdediging opbouwt, welke verdediging je bouwt – jij bent de meester van je lot in Etheria!