Dungeon Defenders: Awakened komt op Q1 2020

Dungeon Defenders: Awakened komt op Q1 2020

Chromatic Games kondigde co-op tower defense actiegame Dungeon Defenders: Awakened voor Nintendo Switch aan.

Dungeon Defenders: Awakened is gepland voor lancering in Q1 2020 voor Nintendo Switch. De game ondersteunt lokale en online co-op multiplayer-wedstrijden.

video
play-rounded-fill

Over Dungeon Defenders: Awakened

Dungeon Defenders: Awakened, de epische terugkeer van de vele miljoenen verkopende co-op tower defense RPG-series van Chromatic Games, wordt ingezet voor Nintendo Switch en pc met een Q1 2020-release, gevolgd door PlayStation 4 en Xbox One in Q2 2020.

Defenders die voor de prijs van $ 40 bestellen, ontvangen een sleutel die toegang geeft tot een exclusieve pc-bèta, die begint op 22 november, samen met digitale bonusinhoud, inclusief een strategiegids, een kunstboek en een originele soundtrack.

Ga terug naar het levendige land van Etheria op een missie om de tijdreizende plot van de kwaadaardige ouderen te stoppen om de zwaarbevochten overwinningen van de helden in de originele Dungeon Defenders ongedaan te maken. Neem opnieuw de wapens op als een sjofele, jonge groep krijgers, die meedogenloze hordes duistere krachten afstoten van geliefde opnieuw bedachte locaties en explosieve nieuwe slagvelden. Doe mee aan de strijd in actievolle gevechten en bouw duivelse verdedigingen, allemaal terwijl je strategieën uitkomt om vijanden alleen of als een team van maximaal vier helden te overwinnen in chaotische lokale of online co-op multiplayer-wedstrijden!

Wat te verwachten

Dungeon Defenders: Awakened heeft vier personages (en nog veel meer) en biedt een verscheidenheid aan speelstijlen voor het verzenden van orks, ogres, dark elves, wyverns, spinnen, skeletten en andere vicieuze vijanden. Ga teen-tot-teen met vijanden als de dappere, melee-georiënteerde Squire of schermutseling op afstand als de magische leerling. Bied ondersteuning als de dynamische monnik of de lente vallen als de behendige Huntress terwijl je de Eternia-kristallen bewaakt over 15 kaarten en vijf spelmodi die terugdenken aan de wortels van de serie terwijl je ze op elke manier bouwt en verbetert.

Verzamel buit, upgrade apparatuur, koop huisdieren en meer om je voor te bereiden op de komende gevechten, waaronder confrontaties met enorme bazen die alles omvatten, van draken tot kaboutermechs. Elke strijd ontwikkelt helden met nieuwe uitrusting en aanpassingsopties, waardoor ze unieke arsenalen kunnen vormen om te genieten van ontelbare uren van snelle middeleeuwse fantasie-actie.

Augi Lye, co-founder, Chromatic Games

Dungeon Defenders: Awakened is an exciting new chapter for us and we can’t wait to welcome veterans and newcomers alike back to Etheria. The journey begins early next year on Nintendo Switch and Steam and we hope you’ll join us!

Dungeon Defenders: Awakened ondersteunt cross-saves en beschikt over Engelse, Franse, Duitse, Spaanse, Portugese, Russische, Japanse en vereenvoudigde Chinese taalopties.