Dungeon Munchies – Derde hoofdstuk

Dungeon Munchies – Derde hoofdstuk

Dungeon Munchies is sinds eind vorig jaar beschikbaar op Nintendo Switch, maar een derde en laatste hoofdstuk heeft zojuist nieuwe content toegevoegd. Het kan worden gebruikt nadat een nieuwe update is doorgevoerd.

Er zijn nieuwe monsters, items, recepten en legendarische wapens in dit hoofdstuk. Spelers krijgen de kans om te vechten tegen “drie krachtige eindbazen, zeven nieuwe gerechten klaar te maken en de waarheid te ontdekken over de kerker en zelfs het bestaan ​​van de hoofdpersoon.” “Vreemde personages en verrassingen” maken het verhaal nog leuker.

video
play-rounded-fill

Over Dungeon Munchies

Eerste keer op Dungeon Munchies? Dit is het perfecte moment om de roep van een grommende maag te beantwoorden als een pas herrezen zombie in een enorm ondergronds complex. Met de hulp van Necro-Chef Simmer, een geest die zichzelf een ‘chef’ noemt maar eigenlijk gewoon een geest is, ga je dieper de kerker in om ingrediënten te vinden om de constante honger te stoppen.

Word een weldoorvoed monster van Frankenstein dat verbazingwekkende dingen kan doen door complexe monstergerechten te koken van de lichamen van vijanden. Dit geeft je toegang tot nieuwe vaardigheden. Maak een indrukwekkend kookboek met alle voordelen van elke maaltijd op een rij. Eet gefrituurde muggen om hun vleugels te krijgen en een dubbele sprong, eet een vissenstaart om sneller onder water te komen of eet geëlektrificeerde slakkenhuizen om schokkende tegenaanvallen te leren.

Zelfs met een afvaldarm zijn sommige delen van dieren en planten nog steeds niet eetbaar. Wees niet bang! Maak wapens van deze restjes om je kansen om in leven te blijven nog meer te vergroten. Omarm de absurditeit met schattige, op anime geïnspireerde pixelanimaties met kleurrijke personageportretten, goede humor en een funky soundtrack die de vrolijke energie van een struikelende kok die bij elke hap de dood probeert af te wenden, vastlegt.

Dungeon Munchies is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop en binnenkort ook in de winkels.

Ad