Dungeon Munchies – Fysieke releases

Dungeon Munchies – Fysieke releases

Er is aangekondigd dat Japan een fysieke kopie van Dungeon Munchines voor Nintendo Switch zal krijgen en dat Engels wordt ondersteund. Het zal ook de talen Japans, Duits, Spaans, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees hebben. Serenity Forge heeft ook gezegd dat er een fysieke kopie van Dungeon Munchies voor Nintendo Switch in het westen zal zijn. Er komt een gewone versie en een verzamelaarsversie.

De game werd in 2019 aangekondigd voor de Nintendo Switch, maar kwam pas eind 2021 uit. Maar tot nu toe kon je hem alleen als digitaal bestand krijgen.

Over Dungeon Munchies

Je werd wakker in een enorm ondergronds complex en je moet deze vreemde plek verlaten. Met de hulp van de dode Necro-Chef Simmer moet je veilig blijven, eten halen en een uitweg vinden.

Dungeon Munchies is een side-scrolling actie-RPG waarbij het belangrijkste doel is om op monsters te jagen, ze te koken en op te eten om speciale krachten te krijgen. Wat je kiest om te eten, heeft invloed op hoe je het spel als geheel speelt.

Menu’s voor mensen met grote trek

Met slechts ruimte voor zeven gerechten, moet je een maaltijd samenstellen die het meeste haalt uit wat je kunt doen. Guave-sap, garnalen op de grill of roerbakken van krab kunnen het verschil betekenen tussen je gezondheid terugkrijgen, meer schade aanrichten of een waterig schild krijgen.

Handelsinstrumenten

Gebruik de delen van dieren en planten die je niet kunt eten om allerlei dodelijke wapens te maken. Combineer ze met je favoriete eten om de krachtigste vechtcombinatie te maken.

Boekvers en dicht bij huis gemaakt

Ingrediënten zijn tegenwoordig moeilijk verkrijgbaar. Je moet misschien vechten tegen elektrische slakken, vlijmscherpe garnalenklauwen en laserwespen om de smakelijke onderdelen te krijgen die je nodig hebt.

Er klopt iets niet…

Iedereen wil dat je zijn ding doet, van de zelfverklaarde necro-chef met AAA-licentie tot de duivelse voodoo “Lord of the Forest” tot de radicale revolutionairen van de fruitrevolutie. Niemand is echter echt goed bij zijn hoofd. Wat gebeurt er hier beneden in deze kerker?

Op 28 juli 2022 komt het fysieke exemplaar van Dungeon Munchines voor Nintendo Switch uit in Japan. In het westen zal de fysieke versie op 28 oktober 2022 in de verkoop gaan. Binnenkort zullen winkels pre-orders gaan aannemen.

Ad