Dungeon Of The Endless – Lanceert officieel 15 mei

Dungeon Of The Endless – Lanceert officieel 15 mei

Uitgever Playdigious heeft bevestigd dat de roguelike survivalgame Dungeon Of The Endless op 15 mei 2020 voor Nintendo Switch wordt gelanceerd.

Dungeon Of The Endless krijgt een fysieke release via Merge Games voor $ 34,99 USD per exemplaar. Naast deze aankondiging heeft de uitgever een nieuwe trailer uitgebracht waarin wordt bevestigd dat spelers als pug kunnen spelen!

video
play-rounded-fill

Over Dungeon Of The Endless

Ayairi Whairydd ploetert zich een weg naar buiten in een gloednieuwe trailer waarin de releasedatum van Dungeon of the Endless ‘Console wordt onthuld! Pre-Orders zijn nu open voor Nintendo Switch om te profiteren van een korting van 20%, of Pre-order de Retail and Signature Edition van Merge Games.

Wanneer hun ontsnappingspod op de onontdekte planeet Auriga neerstort, hebben gevangenen en bewakers geen andere keuze dan samen te werken om te overleven. Bescherm in dit rogue-achtige dungeon-verdediging spel je generator met je team van helden – elk met hun eigen sterke punten en gebreken – tegen eindeloze golven monsters en vecht je een weg naar de oppervlakte om de waarheid over Auriga te ontdekken.

Voor het eerst kun je vanaf het begin op het selectiescherm Ayairi Whairydd de mopshond selecteren!

SEGA en Amplitude Studios werken samen met Playdigious om de veelgeprezen Dungeon of the Endless Tower Defense op 15 mei aan te passen en te publiceren op Nintendo Switch en PlayStation 4.

Dungeon of the Endless was eerst beschikbaar op pc en bevindt zich nu in de laatste fase van een consoleaanpassing voor zowel Nintendo Switch als PlayStation 4.

  • Zorgvuldig geoptimaliseerd voor Nintendo Switch en PlayStation 4
  • Speel als Ayairi Whairydd de mopshond!
  • Bevat de add-ons Deep Freeze, Death Gamble, Rescue Team en Organic Matters
  • 5 talen, waaronder het nieuw toegevoegde Portugees en Spaans
  • Pre-order het nu op Nintendo Switch en profiteer van een korting van 20%
  • Pre-order nu de Retail- en / of Signature-editie