Dungeon Rushers komt

Dungeon Rushers komt

De game Dungeon Rushers is opgedoken in de Noord-Amerikaanse en Europese eShop.

Hieruit kunnen we opmaken dat Goblinz Studio momenteel bezig is met een Nintendo Switch-versie, welke ook al redelijk ver klaar zou moeten zijn.

Het spel staat namelijk al gepland voor 25 mei.

Over Dungeon Rushers

Onderzoek in de loop van een epische zoektocht vele kerkers en plunder hun bewaarde schatten. Bouw je eigen team door de beste heldencombinatie te kiezen om valstrikken en monsters op de loer te krijgen in de schaduw.
Upgrade de vaardigheden van je helden om ze nog angstaanjagender te maken en plaats ze strategisch om de overwinning te behalen.

Maak je uitrusting zelf met componenten die je tijdens je reis hebt verzameld, dankzij een geavanceerd systeem dat bestaat uit zes verschillende vakmensen.

Voltooi de kerkers en hun bonusuitdagingen om de heroïsche moeilijkheid te ontgrendelen, waar alleen de besten hun weg naar de schat kunnen vinden!

Bouw je eigen kerker waarin je valstrikken en monsters kunt verspreiden om te voorkomen dat andere avonturiers je borst plunderen! Huur je «dreamteam» in door een wereld te verkennen waarin kerkers en landhuizen in de steek zijn gelaten door mannen ten gunste van de ergste wezens, en vervolgens de kerkers van andere spelers aan te vallen om hun schat te plunderen!

Laten we eens kijken wat je zoal mag verwachten van Dungeon Rushers;

video
play-rounded-fill