Dusk Diver 2 vermeld als een release voor 24 februari 2022 in Japan

Dusk Diver 2 vermeld als een release voor 24 februari 2022 in Japan

Uitgever Justdan International en ontwikkelaar Wanin Games hebben onthuld dat Dusk Diver 2 in de maak is voor Nintendo Switch. Volgens de detailhandelsvermeldingen van 7-Net Online Shopping, Biccamera en Rakuten Books, wordt het vervolg op 24 februari 2022 in Japan gelanceerd.

video
play-rounded-fill

Over Dusk Diver 2

Een jaar geleden loste Yang Yumo het Youshanding-incident op dat de stad Ximending trof, en herstelde het evenwicht in de dimensies.

Ze studeert nu en lijkt een vredig dagelijks leven te leiden terwijl ze hard aan haar parttime baan werkt, maar het Youshanding-incident liet een diep litteken achter dat haar lichaam nog steeds aanvreet.

Op een dag krijgt ze een melding dat er een Chaos Beast is verschenen in Youshanding. En dus betreedt Yumo opnieuw het slagveld.

Belangrijkste kenmerken

  • Van Ximending naar Taipei City – Met een dieper en groter verhaal gaat de setting van Ximending naar Taipei City.
  • Meerdere speelbare personages – Je niet-speelbare bondgenoten uit de originele Dusk Diver zijn nu speelbaar via het nieuwe partnerruilsysteem van Dusk Diver 2. De speelstijl verandert ook om overeen te komen met de prestaties van elk personage.
  • Real-Life Taipei Store-samenwerkingen – Er verschijnen weer echte winkels in de game. Ga naar deze winkels om speciale artikelen te kopen.
  • Combo en Break Strike – Activeer een ‘Break Strike’ door vijanden te combineren in de staat ‘Break’. Enorme schade en vaardigheidsscènes verhogen de opwinding.
  • Diepere submissies – Met meer submissies dan de originele Dusk Diver, duikt het verhaal dieper in de personages.