Dusk Diver 2 – Westerse release lanceert zomer 2022

Dusk Diver 2 – Westerse release lanceert zomer 2022

Dusk Diver 2 zal deze zomer op de Nintendo Switch in het Westen verschijnen, volgens uitgever Idea Factory International. Een exemplaar van de game, een softcover-kunstboek van 44 pagina’s, een officiële soundtrack-cd met 17 nummers en een exclusieve ruilkaart worden bij de lanceringseditie van de game meegeleverd.

Inhoudsopgave (TOC)

Over Dusk Diver 2

Yumo en haar kameraden nemen een jaar na de gebeurtenissen in Dusk Diver opnieuw de wapens op om het Menselijke Rijk te beschermen tegen ruimtelijke demonen in dit vervolg boordevol nog meer gameplay!

Nieuwe krachten komen samen in de drukke metropool Ximending en zijn donkere onderbuik, Youshanding, vanuit verre locaties. Maar op wie kunnen Yumo en de Kunlun Guardians hun vertrouwen stellen? Wat zijn de gevolgen van hun verleden?

Kenmerken

  • Schakel de besturing tussen vier personages, elk met hun unieke set technieken en sterke punten. Combineer verschillende ondersteunende talenten met die van jezelf om je tegenstanders te laten raden en je combo-telling hoog te houden!
  • Verken voordat je gaat vechten de echte stad Ximending, eet maaltijden en afhaalrestaurants om je statistieken te verhogen. Pas op voor Possessed en dimensionale fracturen…
  • Pas je uitrusting, vaardigheden en Orb-combinaties aan je favoriete speelstijl aan!