Dusk Diver komt naar het Westen, PQube als uitgever

Dusk Diver komt naar het Westen, PQube als uitgever

Pqube heeft aangekondigd dat het het actie-avonturenspel Dusk Driver voor de VS en Europa zal gaan lokaliseren in de herfst van 2019.

Bovendien bevestigde de uitgever ook dat het spel een fysieke release zou krijgen – zodat verzamelaars niet uit het plezier worden gelaten.

Over Dusk Diver

Ontwikkelaar JFI Games Inc., Justdan International Co. Ltd. en PQube zijn verheugd om aan te kondigen dat Dusk Diver deze herfst wereldwijd naar Nintendo Switch en PlayStation 4 komt!

Het anime-actiespel is gevestigd in het iconische Ximending district van Taipei en brengt het Musou-genre naar een hoger niveau. Bovendien zal de Japanse stemactrice Kate Mizukiri van sound studio Kotori Voice Inc. niet alleen een van de personages spelen, maar ook het exclusieve samenwerkingslied “Sensen Shoujo” uitvoeren!

video

Dusk Diver wordt lokaal ontwikkeld in Taiwan en de eerste game om de levendige en opwindende levensstijl vast te leggen van het Ximending district, een van de meest populaire toeristische locaties van het land.

Het verhaal begint bij Exit 6 van het MRT-station Ximending, dat een weergave is van een heropleving van de straten in een realistische maar gefantaseerde wereld, weergegeven in prachtige anime-stijl. Vanaf daar volgen spelers de gewone middelbare school student Yang Yumo en ervaren haar fantasie-actie-avontuur door Ximending en Youshanding, een spiegelwereld met twee gezichten.

Blaas monsters van hun voeten met flitsende combo’s en finishers!

Bezoek iconische Ximending-hotspots die opnieuw zijn gemaakt in prachtige animestijl!

Upgrade de Guardians op basis van je favoriete speelstijl!

De speciale samenwerkingstrack – “Sensen Shoujo”, gezongen door Kate Mizukiri, gaat over de wereld gezien door de ogen van het personage. Het is geproduceerd door Kotori Voice Inc. en gecomponeerd door schaduw, een succesvolle componist voor games zoals “Rance VII – Sengoku Rance” en “Azur Lane”. Bovendien wierp het team een ​​zeer getalenteerde selectie van Taiwanese en Japanse stemacteurs om de unieke personages leven in te blazen.