Dusk Diver lanceert herfst 2019

Dusk Diver lanceert herfst 2019

Het lijkt erop dat Nintendo Switch-bezitters niet lang hoeven wachten om de brandende gevechten van Dusk Diver te ervaren!

JFi Games heeft aangekondigd dat het spel in de herfst van 2019 wereldwijd op Switch, PS4 en pc zal worden uitgebracht. Het Action Brawler-spel zal Japanse en Chinese voice-overs bevatten, samen met Engelse, Japanse, Traditioneel Chinese en Koreaanse ondertitelopties.

video

Over Dusk Diver

Ben je klaar om een ​​solo-avontuur te ontrafelen in Ximending …?

 

De eerste anime-achtige actiegame in Ximending, de beroemde toeristische plek in Taiwan. Creëer je eigen unieke gevechtscombo’s en dompel jezelf onder in de demon-slaying-ervaring in Ximending.

Dusk Diver is een 3D-actiegame in anime-stijl. Je zult spelen als een gewone middelbare school meisje genaamd Yang Yumo terwijl ze schuifelt tussen de oppervlakte en innerlijke werelden van Ximending, vechtend tegen de demon invasies met bewakers aan haar zijde.

Dusk Diver-systeem

Reis tussen het oppervlak en de innerlijke werelden om rustig de vrede van Ximending te beschermen – De spelwereld bestaat uit twee dimensies. Spelers kunnen de realistische Ximending-straat en zijn verhaallijnen verkennen, zich tegoed doen aan de lokale keuken om attributen te stimuleren en deel te nemen aan demon-slaying missies om Ximending te beschermen.

Maak gebruik van verschillende aanvalscombinaties, heel veel bewegingen en vaardigheden, en vraag bewakers om samen te vliegen –

In het unieke vechtsysteem kun je lichte en zware aanvallen gebruiken om verschillende gevechtsstijlen te ketenen, en voogden bijeen te roepen en hun ultimates uit te brengen wanneer het tijd is om je vijanden te elimineren. Profiteer ook van de eigenschappen van elke voogd om het gevecht het meest effectief uit te voeren.

Belangrijkste kenmerken

  • Gevechtssysteem dat de hoofdrolspeler en de bewakers in de strijd brengt – Bovenop de individuele gevechtsketens van het hoofdpersonage, kunnen spelers naast bewakers vechten om gezamenlijk diverse gevechten te creëren!
  • Stel in Ximending, de beroemde toeristische trekpleister van Taiwan, alsof je er echt bent – Het ontwikkelingsteam werkte samen met veel lokale handelaars om de winkels van Ximending volledig te reproduceren en realistisch de straten in het spel te creëren. Slenter door het stratenlandschap van de game en proef de lokale delicatessen, die de attributen versterken.
  • Deluxe Japanse en Taiwanese voice-overs, waarbij de karakteristieken diepgaand worden geïnterpreteerd – Voor nadere interpretaties biedt het spel beroemde Japanse en Taiwanese stemacteurs om de personages uit te spreken. Voice-over-taal kan op elk moment tijdens het spel worden geschakeld. Kies degene die het beste bij u past!
Ad