Dusk Diver – Off-Screen Gameplay – Taipei Game Show 2019

Dusk Diver – Off-Screen Gameplay – Taipei Game Show 2019

Fans die worden opgewonden voor Dusk Diver kunnen nu een nieuw kijkje nemen in de fistful combat van de game! JFI Games bevatte de aankomende Action-RPG op Taipei Game Show 2019, met een live demo beschikbaar voor bezoekers.

video

Deze keer bekijken we zelfs een van de gigantische eindbazen van de game.

Over Dusk Diver

Dusk Diver toont het avontuur dat zich ontvouwt wanneer protagonist Yang Yumo, een schijnbaar gewoon meisje van de middelbare school, verstrikt raakt in een vreemd incident tijdens het winkelen met vrienden in de Ximending-buurt in Taipei.

Ximending is een van de trendsettende modewijken in Taiwan, maar ook een populaire plek voor sightseeing. Beginnend bij Ximen MRT Station Exit 6, reproduceert de game de karakteristieke straten van Ximending met een anime-toets om een ​​vertrouwde, maar toch enigszins mysterieuze wereld te creëren.

De reden dat het ontwikkelingsteam Ximending koos als de setting van het spel, is niet alleen omdat het een populaire toeristenplek is, maar ook omdat hier ooit een oud Taipei-kasteel stond, waar verschillende verhalen al meer dan een eeuw worden gecultiveerd en omdat het een speciale stad waar traditioneel en modern, en cultuur en mode elkaar kruisen. Om een ​​bruisende Ximending in het spel te creëren, heeft het ontwikkelingsteam de stad vele malen doorlopen en heeft het zijn best gedaan om zoveel mogelijk van zijn kenmerken en atmosfeer te bevatten.

Dusk Diver lanceert in het voorjaar van 2019 voor Nintendo Switch en pc.

Ad