Dust & Neon – Launch trailer

Dust & Neon – Launch trailer

Dust & Neon is nu speelbaar op de Nintendo Switch en om dat te vieren hebben we een gloednieuwe gameplay-video. Rogue Games en David Marquardt Studios zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de twin-stick roguelite shooter, die plaatsvindt in het Wilde Westen dat is verwoest door een nucleaire oorlog.

video
play-rounded-fill

About Dust & Neon

Dust & Neon is een intense twin-stick roguelite shooter die zich afspeelt in een post-apocalyptisch Wild West dat is overgenomen door schurken. De dood is slechts het begin van het spel.

Je kruipt in de huid van de raadselachtige revolverheld terwijl hij op een epische missie gaat met nauwkeurig vuurgevechten, hordes angstaanjagende robots en fantastische ontmoetingen met eindbazen. Als het de eerste keer niet lukt, probeer het dan opnieuw met tientallen ontgrendelingsvaardigheden, honderden unieke wapens en spelveranderende prestatieverbeteringen, die allemaal je held veranderen in een onstuitbare kracht die niet kan worden gestopt.

Dust and Neon is geen gemakkelijke game, dus een eerlijke waarschuwing. Je hebt het spel gevonden dat bij je past als je op zoek bent naar een intense uitdaging die je talenten op de proef stelt.

Een echt complexe en stoere twin-stick roguelite-shooter met viscerale herlaadmechanismen; tijdens het heetst van de strijd moet je elke ronde in de kamer laten springen. Je maait mechanische dreigingen neer met non-stop actie dankzij de beste besturing in zijn klasse, die zowel twitch-snelheid als nauwkeurig vuurgevechten mogelijk maakt. Bovendien is er een dynamisch power-up boost-systeem. Terwijl je je wapen herlaadt en je volgende zet plant, kun je duiken, glijden en elegant schuilen achter elk beschikbaar object.

Je kunt je arsenaal aanpassen door te kiezen uit een verzameling van ongeveer 2000 volledig unieke revolvers, jachtgeweren en geweren die kunnen worden ontgrendeld.

Je kunt de krachten van je revolverheld op het slagveld tijdelijk verbeteren of vergroten door een van de 1600 verschillende tonics te gebruiken, en je kunt ook honderden schatkisten vol met geld, wapens en upgrades openbreken door de tonics te gebruiken. Je kunt de manier waarop het spel wordt gespeeld fundamenteel veranderen door je revolverheld een level omhoog te laten gaan met een van de 24 verschillende talenten.

Degenen die dapper genoeg zijn om de uitdaging aan te gaan, worden beloond met een actievolle campagne van meer dan tien uur. Degenen die streven naar 100% voltooiing, hebben toegang tot vele, vele uren spannende inhoud. Ontdek een uitgestrekte en diverse wereld die is verdeeld in vier verschillende zones en ga de strijd aan met een formidabele groep robotvijanden, die elk hun eigen vaardigheden en kwetsbaarheden hebben. Vecht je een weg door een kwaadaardige cast van tegenstanders in spannende eindbaasgevechten en verzamel hun premie.

Je kunt Dust & Neon voor Nintendo Switch krijgen door een digitale aankoop te doen in de Nintendo eShop.