Dying Light 2: Stay Human – The Reason trailer, co-op bevestigd

Dying Light 2: Stay Human – The Reason trailer, co-op bevestigd

Techland heeft “The Reason” gepubliceerd, een nieuwe trailer voor Dying Light 2: Stay Human, en het is vermeldenswaard dat de studio ook heeft verklaard dat de voltooide game coöp voor vier spelers mogelijk maakt.

We hebben bijna twintig jaar geleden in Harran tegen het virus gevochten en verloren. Nu staan ​​we op het punt weer te verliezen. Het conflict heeft de stad verscheurd, een van de laatste grote menselijke gemeenschappen. De beschaving is teruggevallen naar de Middeleeuwen. Desondanks is er nog steeds reden om hoopvol te zijn.

video
play-rounded-fill

About Dying Light 2: Stay Human Cloud version

Je bent een reiziger die het lot van The City kan veranderen. Je buitengewone krachten brengen echter een prijs met zich mee. Je gaat op zoek naar de waarheid, achtervolgd door herinneringen die je niet kunt verklaren… en je zit midden in een gevecht. Scherp je talenten aan, want je hebt zowel je vuisten als je intellect nodig om je tegenstanders te bestrijden en vrienden te maken. Ontrafel de duistere mysteries van de machthebbers, kies een kant en bepaal je lot. Maar waar uw acties u ook toe leiden, één ding dat u nooit mag vergeten, is mens zijn.

video
play-rounded-fill

Kenmerken

 • EEN UITGEBREIDE OPEN WERELD
  • Neem deel aan het dagelijks leven van een metropool gehuld in een nieuwe periode van duisternis. Verken de talloze niveaus en locaties van het spel om nieuwe doorgangen en geheime tunnels te vinden.
 • GEVECHTEN DIE ZOWEL CREATIEF ALS BRUTAAL IS
  • Gebruik je parkour-vaardigheden om zelfs in de meest gewelddadige gevechten de weegschaal te kantelen. Je beste vrienden zullen slim denken, vallen en inventieve wapens zijn.
 • CYCLUS VAN DE DAG EN NACHT
  • Wacht tot de avond valt voordat je de ondergrondse schuilplaatsen van de geïnfecteerde betreedt. Monsters worden op afstand gehouden door zonlicht, maar naarmate het vervaagt, gaan monsters op jacht en laten hun holen open voor verkenning.
 • GEVOLGEN & OPTIES
  • Met jouw acties kun je de toekomst van The City vormgeven en zien hoe deze evolueert. Neem beslissingen in een escalerende strijd om de machtsverhoudingen te bepalen en je eigen ervaring te creëren.
 • GAMEPLAY VOOR 2-4 SPELERS IN CO-OP
  • Speel coöp met maximaal vier spelers. Maak je eigen games of sluit je aan bij anderen om te ontdekken hoe hun beslissingen de uitkomst hebben beïnvloed.

Op 4 februari 2022 wordt Dying Light 2: Stay Human – Cloud Version uitgebracht op Nintendo Switch.