Dying Light Platinum Edition bevestigd

Dying Light Platinum Edition bevestigd

Techland heeft het bestaan ​​van Dying Light Platinum Edition voor de Nintendo Switch bevestigd, hoewel er nog geen releasedatum is aangekondigd.

Dying Light werd voor het eerst gelanceerd op de Xbox One en PlayStation 4 in 2015. Hoewel het een geweldige game was, werkte het niet zo goed op die systemen, dus het zal interessant zijn om te zien hoe Techland de Nintendo Switch-versie heeft geoptimaliseerd.

Over Dying Light Platinum Edition

Een enkele playthrough van Dying Light Platinum Edition biedt fans meer dan 100 uur gameplay voor één speler en talloze extra avonturen wanneer ze met vrienden spelen en de wereld verkennen in coöpmodus.

Zwerf door een geïnfecteerde wereld waar alleen de sterkste het zal halen. Beheers je gevechtsvaardigheden om allerlei soorten monsters te bestrijden, zowel mensen als ondoden. Parkour door de daken, maak wapens en help andere overlevenden terwijl je je eigen nachtmerries onder ogen ziet.

Nu kun je ten volle genieten van Dying Light met de rijkste versie van het veelgeprezen zombie-overlevingsspel in de open wereld. Met vier DLC’s en zeventien skinbundels, brengt Dying Light: Platinum Edition alles samen wat je nodig hebt om alles wat de post-apocalyptische wereld te bieden heeft te verkennen. Rijd door Harran, terwijl je bloedbad verspreidt in je buggy, de beproevingen van Bozak ondergaat en overleeft, nieuwe quarantainezones verkent en geniet van tal van nieuwe skins en wapens!

De fysieke release van de Platinum Edition op Nintendo Switch bevat:

  • Schakel van gamekaart met Dying Light
  • Overlevingsgids – met de belangrijkste tips en trucs om te overleven in de beperkte zone
  • Tweezijdige kaart
  • Unieke stickers