Dying Light Platinum Edition komt in oktober

Dying Light Platinum Edition komt in oktober

Nintendo Switch-bezitters zullen binnenkort genieten van de open-wereld zombie-overlevingschaos van de Dying Light-serie, zo lijkt het. Volgens de atPolish-website ppe.pl zal Techland in oktober 2021 een Nintendo Switch-versie van Dying Light Platinum Edition uitbrengen.

Naast een digitale release kunnen verzamelaars blijkbaar ook uitkijken naar een fysieke editie met extra’s zoals een kaart, overlevingsgids, stickers, vier grote DLC’s en 17 skinpacks.

video
play-rounded-fill

Over Dying Light Platinum Edition

Zwerf door een geïnfecteerde wereld waar alleen de sterkste het zal halen. Beheers je gevechtsvaardigheden om allerlei soorten monsters te bestrijden, zowel mensen als ondoden. Parkour door de daken, maak wapens en help andere overlevenden terwijl je je eigen nachtmerries onder ogen ziet.

Nu kun je ten volle genieten van Dying Light met de rijkste versie van het veelgeprezen zombie-overlevingsspel in de open wereld. Met vier DLC’s en zeventien skinbundels, brengt Dying Light: Platinum Edition alles samen wat je nodig hebt om alles wat de post-apocalyptische wereld te bieden heeft te verkennen. Rijd door Harran, terwijl je bloedbad verspreidt in je buggy, de beproevingen van Bozak ondergaat en overleeft, nieuwe quarantainezones verkent en geniet van tal van nieuwe skins en wapens!

Kenmerken:

  • Dying Light – het volledige bekroonde spel.
  • Dying Light: The Following – een enorme uitbreiding compleet met een nieuw verhaal, een enorme originele kaart en een aanpasbare buggy om in te rijden.
  • Dying Light: Bozak Horde – een uitdagende spelmodus met een eigen zijverhaal.
  • Cuisine & Cargo – twee extra quarantainezones.
  • Ultimate Survivor-bundel – exclusieve wapens en outfits.
  • Crash Test Skin Pack – een waanzinnig cosmetisch pakket.
Ad