Dying Light – versie 1.0.4 patch notes

Dying Light – versie 1.0.4 patch notes

De Nintendo Switch-versie van Dying Light heeft weer een update gekregen, waarbij Techland versie 1.0.4 uitbrengt. Het bevat wijzigingen, verbeteringen en nieuwe functies.

HD Rumble wordt nu beter ondersteund en de prestaties zijn verder verbeterd. Daarnaast zijn er TechlandGG-uitdagingen, een vernieuwde Hellraid-kerker en een Tolga & Fatin-evenement.

Versie 1.0.4 patch-notes

Naast het oplossen van andere problemen die je plezier bederven, hebben we de crashes en zwarte schermen onderzocht die sommigen van jullie tegenkwamen tijdens het toeren door Harran. Dit (en vele andere dingen) zou niet langer een probleem moeten zijn, en je kunt je nu concentreren op het doden van zombies!

We hebben de prestaties en de HD Rumble-functie verbeterd, dus als je Harran binnengaat, zul je merken dat je game soepeler speelt en dat je Joy-Con beter reageert op wat er op het scherm wordt weergegeven voor nog meer onderdompeling!

Maar wacht, er is meer! Je mag nu je TechlandGG-taken afmaken op de Nintendo Switch! Ga missies aan, voltooi ze waar je ook bent en geniet van de voordelen – de uitdagingen wachten op je!

Vergeet niet om de Hellraid-kerker te bekijken, die ook net is bijgewerkt! Herwerkt arsenaal, betere balans, nieuwe premies en meer wachten op je!

En terwijl je aan het parkouren bent in Harran, mag je het Tolga & Fatin-evenement niet missen, dat nu plaatsvindt! De tweeling heeft een uniek verzoek en… een zeer unieke beloning! Breng ze zeker een bezoekje en draag bij aan hun studie!

De Dying Light 1.0.4-update is nu beschikbaar voor alle Nintendo Switch-gamers.

Over Dying Light

Reis door een besmette planeet waar alleen de sterksten zullen overleven. Beheers je vechtvaardigheden om het op te nemen tegen allerlei soorten vijanden, zowel mensen als ondoden. Terwijl je wordt geconfronteerd met je eigen nachtmerries, parkour over de daken, maak wapens en help andere overlevenden!

Je kunt Dying Light nu volledig ervaren met de rijkste versie van het beroemde zombie-overlevingsspel in de open wereld. Dying Light: Platinum Edition bevat vier DLC’s en zeventien skinpakketten, waarmee je alles hebt wat je nodig hebt om de post-apocalyptische wereld te verkennen. Rij met je buggy door Harran, ga de uitdagingen van Bozak aan en doorsta, ontdek nieuwe quarantainezones en geniet van een overvloed aan nieuwe skins en wapens!

Wilt u uw ervaring naar een hoger niveau tillen? Bekijk de verschillende Nintendo Switch-functies om je spel te verbeteren. Verhoog je precisie met gyro-richten, herbeleef het plezier van gevechten met motion controls – zwaaien met je wapens was nog nooit zo leuk – en dompel jezelf nog meer onder in Dying Light met HD Rumble-vibraties. U zult het ook gemakkelijk vinden om de gebruikersinterface te verkennen dankzij de touchscreen-mogelijkheden. En het mooiste is dat je dit allemaal kunt bereiken terwijl je met je vrienden speelt in lokale of online coöp. Met de eerste kun je het spel met een vriend spelen door simpelweg twee consoles naast elkaar te plaatsen. Het kan niet eenvoudiger!

Ad