EA – Meer projecten geteased

EA – Meer projecten geteased

EA is een grote naam in de wereld van videogames, maar hun ondersteuning voor Nintendo Switch is behoorlijk slap.

Hoewel dat waarschijnlijk niet snel zal veranderen, heeft het bedrijf gepest dat ze een aantal projecten voor het populaire hybride spelplatform in de maak hebben, hoewel ze op dit moment niets hebben om publiekelijk aan te kondigen.

EA COO / CFO Blake Jorgensen

We zijn erg blij met hoe goed Nintendo het heeft gedaan met Switch. Ik bedoel, mensen houden van het platform, ze genieten ervan, het is geweldig.

We zijn altijd op zoek naar en bespreken met Nintendo wat we nog meer op het platform kunnen plaatsen en zoals u zich kunt voorstellen, naarmate het platform groeit, groeit onze interesse in het toevoegen van inhoud voor dat platform.

Maar we zijn ons ook bewust van het feit dat de bestverkopende titels van een afstandsschot alle Nintendo-software zijn, wat fantastische software is, maar het helpt ons een balans te vinden tussen de realiteit en hoe groot onze markten kunnen zijn, maar vertrouw erop dat we daarnaar kijken.

U zult in de toekomst nog meer dingen horen over wat we op het platform plaatsen en we zijn erg blij met hoe het is gegroeid naast de groei van zowel de platforms van Sony als van Microsoft.


Wel, ik vraag me echt af wat dat voor de Nintendo Switch zal betekenen. EA heeft de titels, maar kan en zullen ze echt optimaliseren voor Nintendo Switch?

Ad