Earth Defense Force 4.1 komt in 2022, Earth Defense Force 3 nieuwe trailer

Earth Defense Force 4.1 komt in 2022, Earth Defense Force 3 nieuwe trailer

D3 Publishing heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Earth Defense Force 3 voor Nintendo Switch en kondigde aan dat ze volgend jaar een nieuwe titel in de serie naar Nintendo Switch zullen brengen.

De trailer geeft een beter beeld van de gameplay van Earth Defense Force 3 en onthult dat de uitgever Earth Defense Force 4.1: The Shadow Of New Despair in 2022 voor Japan naar Nintendo Switch zal overdragen.

video
play-rounded-fill

Earth Defense Force 4.1: The Shadow Of New Despair werd oorspronkelijk uitgebracht in 2016 voor PS4 en pc en is een geremasterde versie van Earth Defense Force 2025 uit 2013 met extra content.

Over Earth Defense Force

Duizenden gigantische insecten en buitenaardse wezens verwoesten opnieuw de aarde, en alleen de Earth Defense Force kan ze stoppen. Verdedig de stad New Detroit tegen een plaag die groter en gemener is dan ooit tevoren. Vernietig deze monsters ten koste van alles, zelfs als dat betekent dat hele stadsblokken in puin veranderen!

Geniet van rauwe arcade-shooter-tevredenheid op een gigantische moderne schaal. Verzamel meer dan 300 wapens: aanvalsgeweren, raketwerpers, energiewapens, sluipschuttersgeweren, granaatwerpers en meer! Speel met 4 upgradebare pantsertypes: Jetpack, Battle, Tactical en Trooper. Ervaar enorme herspeelbaarheid door scores in arcadestijl, talloze wapens om te verzamelen en meerdere moeilijkheidsgraden in elke spelmodus!

Bovendien bevat de game ook een Survival-modus voor zes spelers waarin een menselijk team het opneemt tegen een non-stop aanval van de grootste vijanden die de aliens te bieden hebben. Het gigantische bugprobleem van New Detroit is onvermijdelijk en de laatste hoop van de mensheid ligt bij de Earth Defense Force. Verdedig de wereld tegen de insecteninvasie, zelfs als dit betekent dat de hele stad moet worden opgeblazen als onderdeel van het uitroeiingsproces.a

Earth Defense Force 3 lanceert 14 oktober 2021 voor Switch.