Earth Defense Force: World Brothers – 2 uur gameplay

Earth Defense Force: World Brothers – 2 uur gameplay

Earth Defense Force: World Brothers komt naar Nintendo Switch, mocht je erin duiken? Dankzij KTA kun je nu een kijkje nemen in een 2 uur durend schietavontuur.

De titel is al beschikbaar in Japan.

De blokkerige spin-off ziet spelers opnieuw gigantische insecten verslaan, terwijl ze door een kubusvormige wereld reizen en meer dan 100 personages rekruteren voor hun doel!

video
play-rounded-fill

Over Earth Defense Force: World Brothers

De voxelwereld van vierkante aarde

In tegenstelling tot de originele “EDF” -serie, die is getekend in een fotorealistische wereld, is dit spel dapper getekend in een voxelwereld! Voor mensen die gewoon een hekel hebben aan het uiterlijk van enorme, echte insecten, of die niet zo goed zijn in sommige brute in-game-uitingen, kan dit spel je eerste EDF-ervaring zijn waarmee je op een opwindende manier gigantische vijanden kunt verslaan.

Er verschijnt een nieuw slagveld in de “EDF” -serie.

Deze keer wordt de wereld de vierkante aarde. De naam van dit spel is “EARTH DEFENSE FORCE: WORLD BROTHERS”. Dit spel speelt zich af in de 3D voxel-wereld, waarin alles uit vierkante stukken bestaat. In deze wereld is de aarde niet rond maar vierkant. En nu is deze voxel-aarde in vierkante stukken uiteengevallen, waardoor haar blokkerige vrede wordt verbroken. Maar of het nu rond of vierkant is, de aarde moet de aarde zijn. Dus nu moeten de speler en de “EARTH DEFENSE FORCE” de gelegenheid aangaan en de dag redden om een ​​verbrijzelde Voxel-aarde tot één vrede te herstellen.

Red de gebroken aarde

Kan niemand op een onsamenhangende aarde leven? Ja, je weet het antwoord daarop. De belofte van de wereld van EDF is dat de sterkste mensen altijd het grote publiek zijn. De gebroken aarde leeft in elk gebied dat deel is geworden, en alle burgers wachten op onze hulp.

Steden over de hele wereld en die beroemde oriëntatiepunten worden podia, zwevend in de ruimte. Omdat de gebieden onsamenhangend zijn, is er aan het einde van elke fase een onderbroken aardgrenslijn (een enorme klif).

Bouw je eigen EDF-eenheid

EDF-leden hebben het moeilijk in geïsoleerde landen over de hele wereld.

Door die leden te redden en te verzamelen, kun je je eigen Earth Defense Force-team samenstellen. Elke missie wordt uitgevoerd door een 4-koppig team dat spelers kunnen mixen en matchen tussen EDF-leden om elk van hun vaardigheden te maximaliseren om hun vijanden te vernietigen.

EDF’s historische soldatenklassen keren terug in gekarakteriseerde vormen

De soldatenklassen en leden die in de vorige “EDF” -serie verschenen, maken een comeback en ze zullen opnieuw vechten om de voxelwereld te redden.

De slodierklassen uit de nummerreeks “THE EARTH DEFENSE FORCE” en “EARTH DEFENSE FORCE 5” zullen in dit spel verschijnen. Ook zullen de legendarische Army Soldiers, de ouderwetse Pail Wings en Fencers en Air Raiders van “EARTH DEFENSE FORCE 4” allemaal vechten in dezelfde eenheid van het droomteam.

Degenen die de serie hebben meegemaakt, kunnen nostalgie hebben en degenen die de serie nog nooit eerder hebben meegemaakt, kunnen van dit spel genieten als inleiding op de opeenvolgende serie.

Verzamel lokale EDF-leden

De gebroken aarde wacht in elk gebied op onze hulp. Naast de legendarische leden zijn er in deze gebieden lokale EDF-leden die bekend staan ​​als de “Brothers & Sisters”. Bevrijd en red elk gebied en rekruteer de Brothers & Sisters over de hele wereld. In totaal kunnen 100 leden worden aangemeld. Kun jij alle leden over de hele wereld verzamelen om de beste en sterkste eenheid te vormen?

Earth Defense Force: World Brothers komt in 2021 naar de Nintendo Switch voor het westen.

Ad