Earthfall Alien Horde Launch Trailer

Earthfall Alien Horde Launch Trailer

Dynamische FPS Earthfall: Alien Horde is eindelijk gelanceerd in de Nintendo Switch eShop voor USD 19,99.

Om dit te vieren heeft Nimble een lanceringstrailer voor Earthfall uitgebracht: Alien Horde.

Nimble kondigde Earthfall: Alien Horde aan, de dynamische FPS is nu live op de Nintendo Switch via de Nintendo eShop voor $ 19,99.

video
play-rounded-fill

Over Earthfall Alien Horde

Met een geheel nieuwe lokale draadloze coöperatieve ervaring voor 4 spelers exclusief voor de Nintendo Switch, is Earthfall: Alien Horde een hoogtepunt van de eerder uitgebrachte versies op PlayStation 4, Xbox One en Steam, inclusief alle inhoudupdates. Met 15 locaties, 11 campagnehoofdstukken, 5 invasiekaarten en een eindeloze hoeveelheid procedureel gegenereerde buitenaardse horden om te vechten, laat Earthfall: Alien Horde het aan de spelers over om de buitenaardse dreiging op te nemen en de aarde te verdedigen.

“De dag van de lancering wordt nooit oud en we kunnen niet enthousiaster zijn om Earthfall: Alien Horde op de Nintendo Switch uit te brengen,” zei Russell Williams van Nimble. “De coöp-ervaring voor 4 spelers is perfect voor het Switch-platform en spelers gaan echt genieten van de mogelijkheid om lokaal of online met hun vrienden te spelen. We kijken uit naar de ontvangst van spelers en hopen je te zien in-game. ”

Earthfall: Alien Horde voor Nintendo Switch bevat onder meer:

  • Een horde aan inhoud – 15 unieke locaties, waaronder 11 campagnehoofdstukken, 5 invasiekaarten en tonnen ontgrendelbare items!
  • Hardcore Co-op – Laat je vallen, laat je vallen en neem deel aan klassieke coöperatieve gunplay voor vier spelers, geïnspireerd door de grootste coöperatieve shooters van onze tijd. Nu met lokale coöperatie, naast online spelen.
  • Death from Above – Vecht tegen de horde, een procedureel gegenereerde buitenaardse dreiging die elke gameplay-sessie gespannen, opwindend, fris en uiterst dodelijk maakt.
  • Goed bewapende geallieerden – Word een van de vier door verhalen gedreven personages en vecht door een door buitenaardsen aangetast plot terwijl je geavanceerde wapens en afdrukbare wapens gebruikt.
  • Constructeerbare verdedigingen – Plaats strategisch barricades die de buitenaardse plaag in brand steken of aansteken.
  • Implementeer automatische wachtposten om de perfecte buitenaardse moordzones te creëren of monteer torentjes om superieure vuurkracht te bereiken.