EarthNight komt op 3 December

EarthNight komt op 3 December

Cleaversoft kondigde de releasedatum aan voor handgetekende actieplatformer EarthNight. EarthNight is gepland voor 3 december 2019 voor Nintendo Switch in het westen.

De game kost USD 14,99 in de Nintendo eShop.

EarthNight is een schilderij tot leven gebracht en een liefdesbrief aan klassieke arcade games. Draken hebben de aarde overgenomen en de mensheid is naar de ruimte gevlucht. Je moet Stanley en Sydney helpen om terug naar de aarde te skydiven terwijl ze over de ruggen van massieve, slangachtige draken vliegen terwijl ze hoog boven de planeet zweven, terwijl een originele chiptune-soundtrack op de achtergrond beukt. Elk moment is intens en gelaagd met ingewikkeldheid.

Over EarthNight

EarthNight, de handgetekende actieplatformer die zich afspeelde tijdens de Dragon Apocalyps en eerder dit jaar te zien was in de Indie World-presentatie van Nintendo, maakt de sprong naar Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam voor Windows PC en Mac op 3 december 2019.

video

Cleaversoft’s console- en pc-debuut werpt Stanley en Sydney als de laatste hoop van de mensheid. Sinds draken de aarde inhaalden, heeft de mensheid in ballingschap geleefd in ruimtekolonies in een baan rond de planeet. Ondanks de schijnbaar onoverkomelijke kansen, neemt het onwaarschijnlijke duo – een freelance fotograaf met een zwaard en een jonge student gezegend met etherische superkrachten – het op zich om hun huis terug te vorderen door parachutespringen door de aardse atmosfeer en terug te slaan tegen de monsters hieronder.

De twee helden benaderen hun drakendodende missie met drastisch verschillende tactieken. Stanley’s krachtige benen stellen hem in staat om zowel hoge sprongen als lange sprongen te maken, terwijl Sydney de voorkeur geeft aan behendigheid door gebruik te maken van een luchtdashboard en dubbele springvermogen. Beide helden hanteren hun op maat gemaakte vaardigheden om vijandige omgevingen te overwinnen en naar de kwetsbare hoofden van hun geschaalde slangachtige vijanden te duwen.

Elk EarthNight-level bevat procedureel gegenereerde draken met meerdere uitgangen en geheimen die de ontdekking belonen. Het doden van draken verleent Sydney en Stanley beloningen zoals drakeneieren en andere mysterieuze objecten die krachtige upgrades ontgrendelen. Met het juiste gereedschap kan het duo zelfs de moeilijkste tegenstanders omver werpen terwijl het zich met ongekende snelheden door de stadia verplaatst.

EarthNight’s handgetekende visuals hebben meer dan 10.000 frames met zorgvuldig gemaakte animaties en zijn afkomstig van Paul “Mathattan” Davey. Paul “Chipocrite” Weinstein heeft de rockende soundtrack van de titel gecomponeerd, waarbij chiptunes die op Gameboy Hardware zijn gemaakt, zijn voorzien van echte moderne instrumenten. De OST is nu beschikbaar op Bandcamp, Apple Music en Spotify.

EarthNight vertegenwoordigt zeven jaar hard werken van een collectief van getalenteerde kunstenaars en het eindproduct is iets waar we enorm trots op zijn om met iedereen te delen, “zei Rich Siegel, oprichter van Cleaversoft. “We hopen dat Nintendo Switch-, PlayStation 4- en Steam-spelers net zo enthousiast zijn om terug te rennen naar de aarde en draken te verslaan als wij om ze te bekijken.

EarthNight wordt op 3 december 2019 gelanceerd voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam voor Windows PC en Mac voor $ 14,99 / € 13,99 / £ 12,59 / $ 21,00 AUD. De game is momenteel beschikbaar via de Apple Arcade-abonnementenservice voor iPhone, iPad, Apple TV en Mac. Ga voor meer informatie over EarthNight naar de officiële website van het team en word lid van de Cleaversoft-gemeenschap op Twitter en Facebook.

Ad