EchoBlade komt

EchoBlade komt

Eastasiasoft heeft onthuld dat het gaat samenwerken met Sunset Arctic Games om EchoBlade, een game die al beschikbaar is gemaakt op andere platforms, over te zetten naar de Nintendo Switch . We zijn ons ervan bewust dat het ergens begin 2023 klaar zal zijn, maar we hebben op dit moment geen specifieke releasedatum.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over EchoBlade

EchoBlade is een kerkerverkenner met puzzelgevechten. Ga verder op deze pagina voor een officiële samenvatting met aanvullende informatie.

Elk geluid dat je maakt terwijl je gevangen zit in een torenhoge, labyrintische kerker kan je helpen om uit deze hachelijke situatie en terug naar het licht te komen. In EchoBlade loert gevaar om elke schaduwrijke hoek, van kamers gevuld met schadelijke dampen en valluiken tot gangen bewaakt door kruisvaardersridders en meer! Verken het gebied vanuit het gezichtspunt van de eerste persoon en let op echopatronen die de locatie van muren, niveaus en tegenstanders onthullen.

Je pad wordt verlicht door een golf van auditieve resonantie bij elke stap die je zet, elk metalen gerinkel van harnassen en elke zwaai van een zwaard. Neem extra voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat u tegen drukplaten of veerklemmen loopt. Elk niveau introduceert geheel nieuwe gameplay-concepten, evenals nieuwe raadsels en verborgen gebieden om te ontdekken. U kunt uw ervaring van avontuur personaliseren door verschillende kleuren toe te wijzen aan de vele soorten gevaren en kenmerken van het gebied. Je kunt het lot tarten en wegkomen als je alleen je verstand en alle middelen gebruikt die voor je beschikbaar zijn.

Kenmerken

  • Ontdek een enorme kerkertoren vanuit het eerstepersoonsperspectief!
  • Gebruik uw gehoor in uw voordeel om uw blindheid te overwinnen.
  • Hack en hak je een weg door real-time gevechten tegen gevaarlijke vijanden!
  • Ontdek en word bedreven met een brede selectie van korte- en langeafstandswapens.
  • U kunt de geluidsgolven personaliseren met de kleurconfiguraties van uw keuze.
  • Vind een manier om te ontsnappen terwijl je vallen vermijdt en puzzels oplost.

Er wordt verwacht dat EchoBlade beschikbaar zal zijn om te downloaden via de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.