Edge of Eternity komt als cloudversie in februari 2022

Edge of Eternity komt als cloudversie in februari 2022

Midgar Studio en uitgever Beste dorpelingen hebben aangekondigd dat de op JRPG geïnspireerde Edge of Eternity naar de Nintendo Switch komt. Hoewel de Nintendo Switch-versie helaas de Cloud-versie zal zijn, die op 23 februari 2022 op het systeem wordt uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Edge of Eternity

In een verscheurde wereld voeren de mensen van Heryon een wanhopige oorlog tegen een mysterieuze indringer. Terwijl dit conflict tussen magie en technologie catastrofale proporties aanneemt, duikt er een nieuwe dreiging op op het slagveld. Voer epische turn-based gevechten terwijl je Daryon en Selene volgt in hun zoektocht naar een remedie voor de allesverslindende Corrosion en de wereld van Heryon te redden.

Edge Of Eternity is ontwikkeld door een klein indieteam in het zuiden van Frankrijk. De game is mogelijk gemaakt door meer dan 4.000 fans die de game hebben gesteund via een succesvolle Kickstarter-campagne. De crowdfunding was zo succesvol dat Midgar Studio kon samenwerken met de legendarische JRPG-componist van Chrono Trigger Yasunori Mitsuda.

Belangrijkste kenmerken

  • Een diep en strategisch gevechtssysteem – Wees je vijanden te slim af in epische turn-based tactische gevechten: gebruik de omgeving om ze in slinkse vallen te lokken, wees ze te slim af en overvleugel ze om enorme schade aan te richten. Maak je uitrusting en plaats deze met krachtige kristallen om unieke combinaties van vaardigheden en power-ups te ontgrendelen.
  • Een cast van charismatische personages – Ontmoet een cast van meer dan levensgrote metgezellen, elk met hun eigen unieke persoonlijkheden en attributen. Ontdek hun dromen, gebreken, hoop en kwellingen terwijl je veel speciale momenten samen beleeft en deelt.
  • Een schitterende wereld om te ontdekken – Reis door de unieke en etherische omgevingen van Heryon en onthul de oudste geheimen.
  • Een verbluffende soundtrack van de componist van Chrono Trigger en Xenoblade Chronicles – Heryon wordt tot leven gebracht door een sublieme soundtrack van de industrielegende en componist van Chrono Trigger en Xenoblade Chronicles, Yasunori Mitsuda.