Edge Of Sanity komt in 2023

Edge Of Sanity komt in 2023

Edge of Sanity komt in 2023 uit voor Nintendo Switch, onthulde Vixa Games.

Terwijl de spelers tijdens de Koude Oorlog proberen gezond te blijven in Alaska, zullen ze lokale sekteleden en monsters tegenkomen die zich op donkere plaatsen rond een afgelegen bergdal verbergen.

video
play-rounded-fill

Over The Edge of Sanity

The Edge of Sanity is een survival-horrorspel met unieke 2D-graphics en een gespannen sfeer. Het werd geïnspireerd door H.P. Lovecraft en vindt plaats in de barre wildernis van Alaska tijdens de Koude Oorlog. Elke dag moet je eten en andere dingen meenemen naar je kamp, ​​zodat je er nog een nacht kunt doorbrengen.

Tijdens expedities vol verhalen zul je lokale sekteleden en monsters aantreffen die zich in donkere hoeken rond een afgelegen bergdal verstoppen. Gebruik alles wat je kunt vinden om een ​​kans te maken tegen machtige vijanden, leer over de mysterieuze Thurul-steen en ontdek wat er is gebeurd met de wetenschappers die vermist werden.

Ontdek lokale sektes, vecht tegen enge monsters en onderzoek dingen die niet kunnen worden verklaard. Welkom in Alaska tijdens de Koude Oorlog, waar mensen gek worden en H.P. Op Lovecraft geïnspireerde monsters zwerven door het land. Dit is een plek waar elke dramatische gebeurtenis een blijvende indruk achterlaat.