Een held staat op in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Een held staat op in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

We naderen snel de releasedatum voor The Legend of Zelda: Skyward Sword HD op Nintendo Switch.

Dus Nintendo of America heeft een nieuwe commercial geüpload waarin de game vanuit een andere hoek wordt bekeken. Hoewel velen van ons het origineel op het Wii-systeem hebben gespeeld, wordt deze versie compleet geleverd met HD-beelden, verbeterde framesnelheid en enkele veranderingen in de levenskwaliteit, waardoor het spel een verbetering zou moeten zijn ten opzichte van het originele spel uit 2011.

Je kunt de af en toe irritante hints van Fi effectief dempen, plus vernieuwde besturing en de mogelijkheid om met de Nintendo Switch Pro Controller te spelen.

video
play-rounded-fill

Over The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

The Legend of Zelda: Skyward Sword-game komt naar de Nintendo Switch!

Kom de lucht in, trek je zwaard en ervaar het vroegste verhaal in de Legend of Zelda-serie. Sluit je aan bij Link in zijn hoogvliegende zoektocht om Zelda te redden, een jeugdvriend die haar lot onder ogen moet zien.

Vlieg tussen drijvende eilanden en daal af naar de verraderlijke oppervlaktewereld in deze bijgewerkte HD-versie van The Legend of Zelda: Skyward Sword.

Beheers realistisch zwaardvechten dat bij je bewegingen past

Zwaai met je zwaard en kantel je slashes om de verdediging van tegenstanders bloot te leggen en te doorbreken met behulp van intuïtieve bewegingsbesturing. Link past de hoek van elke slag die je maakt met de Joy-Con-controller aan, waardoor een meeslepend zwaardgevecht ontstaat dat afhankelijk is van strategie en nauwkeurigheid.

Bewegingen voelen soepeler en directer aan dankzij de verhoogde verwerkingskracht en HD-graphics van het Nintendo Switch-systeem. Profiteer van het nieuw toegevoegde bedieningsschema met alleen knoppen, perfect om in handheld-modus of op het Nintendo Switch Lite-systeem te spelen.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD komt volgende week vrijdag uit.

Ad