Eerste blik – Nintendo Switch Lite – Komt 20 September

Eerste blik – Nintendo Switch Lite – Komt 20 September

Nintendo Switch-fans, nieuw en oud, hebben eindelijk een nieuwe manier om hun games onderweg te spelen!

Nintendo heeft zojuist hun eerste versie van de Nintendo Switch onthuld die gewijd is aan draagbare games – de Nintendo Switch Lite! De herziening gaat vanaf 20 september 2019 in de uitverkoop en is verkrijgbaar voor ongeveer $ 200!

Hoewel het niet over HD Rumble, de IR-camera en de mogelijkheid om te docken beschikt – het heeft een goede D-pad en dezelfde geweldige games!

video

Nintendo Switch Lite

Nintendo introduceerde Nintendo Switch Lite, een apparaat dat speciaal is ontworpen om Nintendo Switch-spellen in de handheld-modus te spelen. Het Nintendo Switch Lite-systeem lanceert 20 september tegen een adviesprijs van $ 199,99 en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: geel, grijs en turquoise.

Een draagtas en een screen protector set voor Nintendo Switch Lite zullen ook beschikbaar zijn.

Nintendo of America President Doug Bowser;

Adding Nintendo Switch Lite to the lineup gives gamers more color and price point options. Now consumers can choose the system that best suits how they like to play their favorite Nintendo Switch games.

Het vlaggenschip Nintendo Switch is gelanceerd in maart 2017 en biedt drie verschillende afspeelmodi: spelen in tv-modus door het systeem in een Nintendo Switch-dock te plaatsen, coöperatief of concurrerend te spelen in tabletop-modus door Joy-Con-controllers te delen en in de handheld-modus te spelen. Het systeem wordt geleverd met Gray Joy-Con-controllers of Neon Red- en Neon Blue Joy-Con-controllers.

Nintendo Switch Lite heeft geïntegreerde bedieningselementen en is kleiner dan de vlaggenschipversie van Nintendo Switch. Het heeft geen kickstand en ondersteunt als een speciaal handheld-spelapparaat geen video-uitvoer naar een tv. Daarom wordt het niet geleverd met een dock of HDMI-kabel. Ga voor een volledige lijst van de verschillen tussen Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite naar https://www.nintendo.com/switch/compare 

Het nieuwe apparaat kan alle games spelen in de robuuste Nintendo Switch-bibliotheek die de handheld-modus ondersteunt, hoewel sommige games beperkingen hebben. Compatibele gamemodi worden vermeld op de achterkant van de verpakking van games en in de Nintendo eShop.

Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite-bezitters kunnen samen genieten van compatibele multiplayer-titels zoals Super Mario Maker 2, Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 en Super Smash Bros. Ultimate samen via Nintendo Switch Online of lokale draadloze multiplayer.

Ga naar https://www.nintendo.com/switch/lite/ voor meer informatie over Nintendo Switch Lite.

Ad