Eerste gameplay footage Attack on Titan 2

Eerste gameplay footage Attack on Titan 2

Attack on Titan 2 brengt op 20 maart de serie dan ook eindelijk naar de Nintendo Switch.

We zagen eerder al hoe dat er ongeveer uit komt te zien, maar recent deelde Koei Tecmo een trailer die specifiek op de Nintendo Switch van toepassing is. 

Gameplay Trailer – Attack on Titan 2

video

A.O.T. 2 komt op 20 maart naar Nintendo Switch, PS4 en Xbox One.

Meer over – Attack on Titan 2

Bijkomende speelbare personages voor Attack on Titan 2 zijn onder andere: Hitch Dreyse, Marlo Freudenberg, Mina Carolina, Nile Dawk, Thomas Wagner, Annie Leonhart, Bertholdt Hoover, Reiner Braun, de Armored Titan, de Colossal Titan, de Female Titan en een “Mysterious Titan ” vorm.

Spelers kunnen hun eigen Custom Scout maken in ATTACK ON TITAN 2, een geheel nieuwe toevoeging aan de serie, die een nieuw perspectief biedt op de gebeurtenissen van beide seizoenen van de wereldwijde anime-hit, Attack on Titan. Met verbeterde Titan-bewegingen zullen Scouts strategisch een overvloed aan nieuwe vaardigheden moeten gebruiken om te overleven; van ontwijkende aanvallen zoals de vishendelbaarheid, tot sneak aanvallen op grote schaal – zorgvuldig gestructureerd met behulp van de nieuwe monoculaire tool!

Extra RPG-elementen zijn geïmplementeerd in de Town Life-segmenten van ATTACK ON TITAN 2; waardoor spelers relaties kunnen opbouwen met hun favoriete personages uit het Attack on Titan-universum om een ​​dieper inzicht in hun kameraden te krijgen.

Heeft Attack on Titan 2 jouw interesse gewekt?

Ad